StoryEditorOCM
Životsvadbena zvona

Vlasnik Sokol Marića oženio Kolumbijku, pogledajte ekskluzivne fotografije s vjenčanja! Čestitale mu i svjetske face

Piše MOZAIK SD
13. lipnja 2024. - 20:50

Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, oženio je svoju djevojku, mladu Kolumbijku Valentinu Echeverri, početkom lipnja, ekskluzivno doznaje Jutarnji list.

image
JL Privatni album

- Da, istina je. Uplovio sam u bračnu luku u prisustvu obitelji i prijatelja - otkrio je Marić Jutarnjem i dodao kako su imali dva vjenčanja.

Prvo je bilo u Bogoti odakle je Valentina, nakon čega su privatnim avionom letjeli na Turks i Caicos, gdje se održalo drugo.

image
JL Privatni album

Bračnom paru čestitke su poslali svi stalni gosti koji im dolaze kroz godinu poput Rihanne, J.Lo, LeBron James​, Nicki Minaj i ostali.

image
JL Privatni album

Novopečeni supružnici i upoznali su se na Turks i Caicosu, gdje Marić provodi veći dio godine. Naime, tamo iznajmljuje četiri luksuzne vile, a već ima i šest mjeseci kako je otvorio casino.

- Valentina i ja smo sretni što su oba vjenčanja dobro prošla. Sve je bilo lijepo organizirano i naši gosti su se, kao i mi odlično zabavili - govori Marić.

image
JL Privatni album

No, i Valentinina obitelj bavi se poduzetništvom, te proizvode vrhunsku kavu, a imaju i nekoliko ekskluzivnih haciendi koje uglavnom posjećuju poznati i bogati gosti.

image
JL Privatni album

- Na svadbi su bili moji sinovi i jedna snaha kao i nekolicina prijatelja koji su stigli iz Hrvatske, kaže nam poduzetnik.

Inače, Mariću je ovo drugi brak. Iz prvog braka, ima dvojicu odraslih sinova, te jednog unuka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 20:54