StoryEditorOCM
ŽivotVJEČNO NASMIJANA

Upoznajte dojmljivu Makarku Tanju Topić, omiljena profesorica i maratonka posebno je infišana u glazbu: Počelo je s ocem, išla sam s njim i na sprovode i nosila mu trubu...

Piše Dada Batinić
4. kolovoza 2021. - 12:37
Vodim žensku klapu 'Fjoret', profesorica sam solfeggia u glazbenoj osnovnoj školi gdje držim i dječji zbor, pjevam u 'Big bendu', a volim svirati orgulje i često nastupam na crkvenim vjenčanjimaIvo Ravlić/Cropix

Tanja Topić (45) poznato je lice Makarske. Uvijek nasmijana, vedra i aktivna, omiljena je profesorica u glazbenoj školi, a svoju ljubav prema glazbi nenametljivo prenosi na mlađe generacije.

- Glazba je moj život i radije čitam note negoli slova. Već 26 godina svako ljeto nastupam u hotelu Meteor s bendom koji sam dugo zvala Kvartet Jurice Bega.

Nažalost, moj otac od 2018. godine zbog bolesti više ne može nastupati pa nas je ostalo troje, a trio "Makarska" čine Tonći Jakša na klavijaturama, Dražen Bogdanović na saksofonu i ja. Instrumente i potrebne rekvizite i danas vozimo očevim autom, baš kao što smo radili od samih početaka.

Prva generacija

Je li vas otac zainteresirao za glazbu?

- Očev brat,Tonči Puharić Beg, jedan je od osnivača...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:37