StoryEditorOCM
ŽivotOKUSI KOJE PAMTIMO

Tajna pripreme vrhunskih tradicionalnih jela jednostavna je, a nema veze s pomnim praćenjem recepta, vrhunski kuhari su nam je otkrili

16. studenog 2020. - 10:35

Za petak 13. kažu da je, onako, škakljiv datum. Da ne kažemo nešto više. No, onima koji su se jučer ujutro zatekli u ŠKMER-u bio je: a) pun posla b) ukusan c) ugodan d) zanimljiv. Zanimljiv utoliko što smo imali priliku iz velike kuhinje ŠKMER-a putovati kroz prostor i vrijeme. Prostor je Dalmacija, a vrijeme - zadnjih stotinjak, dvjestotinjak godina. Mirisi i okusi bili su naši prijevoznici, a vozači vrsni chefovi, šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija. Od najmlađih, Srđane Radić i Petra Vlaka, pa sve do iskusnog šefa Željka Nevena Bremeca. Svatko do njih preuzeo je kormilo svojeg vremeplova i odveo nas negdje daleko, a opet blizu.

Slobodna Dalmacija i Tommy tako su vam omogućili da se preko vječnih recepata legendarne Dike Marjanović Radice i sami...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2024 18:02