StoryEditorOCM
Životsreća u nesreći

Snimljen trenutak užasa: Sletjela je s mosta, zatvorila je oči i počela vrištati, a onda se dogodilo čudo!

Piše mozaik sd
17. svibnja 2024. - 15:31

Zastrašujuća snimka stiže nam iz Sjedinjenih Država na kojoj se može vidjeti video nadzorne kamere iz kabine kamionske prikolice koja je ostala visjeti s mosta u Kentuckyju nakon sudara.

Nesreća se dogodila 1. ožujka na Clark Memorial Bridgeu u Louisvilleu, no video je na sudu prikazan tek ove srijede.

Policijska uprava u Louisvilleu prethodno je priopćila da se radi o nesreći četiri vozila i da je vozačicu kamiona morala spasiti vatrogasna i spasilačka služba Louisvillea.

Trevor Branham (33) iz Jeffersonvillea optužen je za izazivanje nesreće, a video prikazuje Branhama kako izbjegava sudar sa zaustavljenim vozilom i skreće u traku za tegljače, udarajući u kamion. Prikolica tegljača zatim prelazi u južnu traku. Kamion se tada zaustavlja, a video prikazuje dramatične trenutke u kojima vozačica ostaje lebdjeti u zraku unutar kabine, viseći iznad rijeke.

Branham je optužen za četiri prometna prekršaja, odnosno ‘bezobzirno ugrožavanje sudionika u prometu‘, kako su ustvrdili na sudu.

Također, optužen je i da je automobilom upravljao bez vozačke dozvale nakon što su istražitelji saznali da mu je vozačka suspendirana zbog optužbi koje datiraju još iz veljače 2024. Tijekom saslušanja u srijedu, Branhamov odvjetnik, Scott Barton, tvrdio je da je riječ o običnoj nesreći koja je slučajno privukla pozornost medija, no policajac Clarence Beaufort svjedočio je kako je Branham neoprezno vozio i prije sudara, pišu lokalni mediji.

- Branham je pokazao krajnju ravnodušnost prema ljudskom životu, a sve je moglo rezultirati ozbiljnim fizičkim ozljedama ili smrću - rekao je okružni tužitelj okruga Jefferson Liem Sokhon tijekom saslušanja te Branhamu odredio jamčevinu od 20.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 09:34