StoryEditorOCM
ŽivotSUPERMODEL

Naomi Campbell skriva od javnosti svoju kćer i sina: ‘Moja djeca su mi sve. Zbog toga se bojim za budućnost‘

Piše MOZAIK SD
11. lipnja 2024. - 11:19

Naomi Campbell (54) prvi je put za The Times progovorila o tome da ima djecu uz pomoć surogat majke. Otkrila je da su njezina dvogodišnja kći i njezin sin, koji je rođen u lipnju 2023., rođeni kroz surogat majčinstvo. Otkako je dočekala svoju djecu, Naomi izbjegava spominjati njihova imena, ne otkriva datume rođenja i lica djece.

image

Naomi Campbell na festivalu u Cannesu

Valery Hache/Afp

Zvijezda je također govorila o "strahu" koji ima za budućnost. "Moja djeca su mi sve. Zbog toga se bojim za budućnost", rekla je i dodala: "Nadam se boljem svijetu za djecu. Dakle, oni su 110 posto moj prioritet. Moram biti ovdje čak i kad imaju prvi dan škole."

Naomi je rekla da je sretna kao "samohrana majka" i izrazila da joj je dosta "mladih djevojaka" rekavši da ne žele imati djecu ili da je to "preskupo".

image

Naomi Campbell na Met Gali ove godine 

Angela Weiss/Afp

"Rekla sam: ‘Predomislit ćeš se. Željet ćeš biti mama.‘ Razumijem da je ovo teško. Ali moja majka nije imala ništa i uspjelo je."

Naomi je na Instagramu objavila fotografija na kojima je prikazana s oboje djece. Snimljena je kako drži sina u naručju i grli kćer dok gledaju zalazak sunca, leđima okrenuta kameri.

image

Naomi Campbell na modnoj reviji Dolce & Gabbana u rujnu prošle godine

Gabriel Bouys/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 13:38