StoryEditor
ŽivotMasa pred ulazom

Mislite da Hrvati ne padaju na 'crni petak'? Pogledajte samo fotografije jutrošnje šoping ludnice: neke cure stvarno su 'uranile', ali ništa nije ravno stampedu ispred ove trgovine

Piše J. V.
23. studenog 2018. - 11:27

Black friday ludnica zahvatila je dobar komad svijeta, pa tako i Hrvatsku. Obećana brutalna sniženja koja se nude svake godine u trećem tjednu studenoga, baš na petak, "navukla" je i domaću ekipu koja se zasigurno već informirala o popustima.

Jutros najranije hrpa je šoping znalaca tako čekala velika otvorenja centara koji nude najbolje popuste, a neki su čak i - kampirali.

U pravom američkom "điru", ekipa koja se skupila pred trgovinama za elektroničku opremu i igre Links, koji danas nude asortiman snižen do 70%, formirala se u kolonu kako ne bi nahrupili u dućan u obliku mase. Svoje laptope, igrice i tablete odlučili su "ugrabiti" kao ljudi, a ponude valjda ima za sve.

Iako, postoji li išta gore od standardne "prijetnje" kojom se trgovci služe kako bi vas što prije namamili u dućan? "Ponuda vrijedi do isteka zaliha" vjerojatno odzvanja u ušima svih onih koji su jutros odlučili odspavati nešto duže i po komodu se uputiti u trgovačke centre.

A cure ispred Zare koje je "uhvatio" naš fotograf sigurno su si priskrbile željeni komad. Kašnjenje na posao, u školu, sve postaje manje važno kada najpopularniji brend odjeće na svijetu nudi dio asortimana snižen za 50%. Isto vrijedi i za trgovine Harvey Norman - ako je suditi prema fotografijama našega foografa, tamo je bilo najživlje. Masa ljudi jutros je najranije čekala pred ulazom, željni komada sniženih do 70%.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. siječanj 2021 10:43