StoryEditorOCM
Životemotivna poruka

Kate Middletone prekinula višemjesečnu šutnju: oglasila se nakon napisa o njenom lošem zdravstvenom stanju

Piše MOZAIK SD
8. lipnja 2024. - 21:35

Javnost Kate nije vidjela mjesecima, a sad su njeni podanici jedva dočekali da se princeza oglasi.

Iako je princ William nedavno pokušao umiriti svoje podanike odgovorivši na pitanje o zdravlju svoje supruge Kate Middleton koja se bori s rakom, sve glasnija nagađanja o njenom zdravstvenom stanju ne jenjavaju budući da palača šuti, a na sve strane u britanske medije cure priče da je u vrlo lošem stanju.

Nakon što je propustila ključnu probu za Trooping the Colour, Kate Middleton napisala je pismo Irskoj gardi, koja ove godine, po dugogodišnjoj tradiciji, predaje svoje boje kralju.

‘Htjela sam vam pisati...‘

U pismu je, između ostalog, Kate poželjela pripadnicima Irske grade svu sreću u idućim angažmanima, a na X-u je objavljen i video u kojem pukovnik čita pismo princeze od Walesa.

Na papiru s monogramom Kate je napisala: “Htjela sam vam pisati jer želim da znate koliko sam ponosna na cijelu pukovniju uoči Colonel’s Review i Trooping the Colour. Cijenim sve što su ove godine vježbali mjesecima za Trooping the Colour i posvetili sate i sate kako bi njihove vježbe bile besprijekorne.

Biti vaš pukovnik i dalje je čast i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti ovogodišnju smotru pukovnika. Molim vas prenesite moje isprike cijelom puku, nadam se da ću vas vrlo brzo opet moći predstavljati. Pošaljite moje najbolje želje i puno sreće svima koji su uključeni.”

Pismo je Kate potpisala latinskim izrazom ‘Quis separabit?‘ koji se prevodi kao ‘Tko će nas rastaviti?‘, a moto je Britanske vojske u Irskoj.

Podsjećamo, Kate Middleton postala je pukovnica Irske garde u ožujku prošle godine, a tu je dužnost prethodno obnašao njen suprug princ William.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 21:36