StoryEditorOCM
ŽivotZLATKO DALIĆ

Hrvatski nogometni izbornik nikada nije skrivao tko mu je najveća podrška, ali nju uvijek drži dalje od javnosti

Piše MOZAIK SD MKP
19. lipnja 2024. - 20:15

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, poznat je po svojim uspjesima na nogometnom terenu, ali malo tko zna o važnoj ulozi koju njegova obitelj igra u njegovom životu. S ljubavlju  i podrškom svoje supruge Davorke i djece, Dalić je uspio balansirati izazove vrhunskog sporta s obiteljskim životom, stvarajući harmoniju koja ga motivira i izvan nogometnih stadiona.

image

Zlatko Dalić s obitelji

Screenshot/Instagram

Zlatko je više puta spominjao kako mu je obitelj najveća podrška, a njegova obitelj službeno se povećala za još jednog člana. Naime, njegov sin Toni Dalić 2023. godine je oženio svoju dugogodišnju djevojku Ivu. Obitelj Dalić inače ne dijeli puno detalja o privatnim životima s javnosti, no Zlatko je ipak objavio fotografiju s vjenčanja na svom Instagram profilu. Tonija nemamo priliku često vidjeti u javnosti jer se ne voli medijski eksponirati, no zna se da je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing, piše večernji list. 

 

image

Zlatko Dalić

Damir Škomrlj/Cropix
image

Zlatko sa hrvatskom reprezentacijom

Goran Mehkek/Cropix

Uz to, Toni je ljeti znao raditi kao DJ na Zrću na Pagu, a sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu. Na LinkedIn profilu stoji i da je direktor marketinga tvrtke Burai. Uz Tonija, naš izbornik i njegova supruga Davorka, s kojom je u braku od 1992. godine, imaju i sina Brunu. Mlađi izbornikov sin Bruno pohađao je gimnaziju u Varaždinu, a zatim i studirao na američkom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao je menadžment u Barceloni. Zlatko kaže da je on mirniji tip u obitelji.

- Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi – izjavio je Zlatko Dalić jednom prilikom za domaće medije, piše večernji list.  Inače, sa suprugom Davorkom u braku je više od 30 godina, a njihova ljubavna priča počela je u školskim klupama u Livnu, gdje su oboje rođeni. 

image

Zlatko Dalić

Ante Čizmić/Cropix
image

Zlatko sa suprugom Davorkom

Saša Burić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 14:21