StoryEditor
ŽivotČESTITAMO, MEŠTRE!

Grbić potpisao za prestižni Atlético iz Madrida, a zadnje dane u Splitu gušta kao nikad: kupa se s djevojkom na Jadrana, druži se s Ivom Cuzzijem...

28. kolovoza 2020. - 11:01
U društvu mlađeg brata Davida i jedne djevojke

Za splitskog vratara Ivu Grbića ovi su dani "bogomdani".

Dvadesetčetverogodišnji nogometaš, naime, 20. kolovoza je potpisao ugovor za jedan od najvećih klubova na svijetu, prestižni Atlético Madrid i tako je njegova karijera, započeta u "Omladincu", doživjela zasluženi fenomenalan uzlet.

Grbića je naš, i u mirovini neumorni fotoreporter, snimio u sjajnom raspoloženju na popularnom splitskom kupalištu, na Jadrana.

image
S ekipom se obavezno 'baci na briškulu'
Feđa Klarić/Hanza Media


Kao i inače, stigao je u društvu jedne djevojke i mlađeg brata Davida, a da se uz bazen na Zvončacu osjeća "ka doma", potvrdilo je njegovo druženje s ekipom ispred kafića, gdje se "bacilo na karte", a čim je sreo nekadašnjeg nogometaša Ivu Cuzzija pala je srčana ćakula i, naravno, zajednička fotografija za "Slobodnu".

image
Osim imena, i Hajduk im je zajednika prošlost: Ivo Cuzzi i Ivo Grbić
Feđa Klarić/Hanza Media


Kultni betonski nogometni teren uz bazen, na kojemu svakog ljeta "na male branke" neumorno igraju brojna poznata splitska nogometna i sportska imena, kao i brojni drugi građani infišani u unikatno igralište sa "skalinom" , i Grbiću je omiljeno mjesto.

image
Grbić s ekipom 'na male branke'
Feđa Klarić/Hanza Media


Ondje su mu i u ovoj prigodi na gol neumorno pucali brojni dječaci, a nekadašnji hajdukovac i igrač Lokomotive, puštao im je i da guštaju i u zgodicima.

image
Feđa Klarić/Hanza Media


Raskoš talenta i vratarskih manevara pokazuje se kad se igra "za ozbiljno", kao što će to vrlo brzo biti i na golu velikog  madridskog Atlética.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. siječanj 2021 12:31