StoryEditorOCM
ŽivotIZAŠAO IZ ORMARA

Donna šokirala u TV emisiji: ‘Priznao je da je gay, imao je 53 godine, a bili smo 27 godina u braku i imali troje djece‘

Piše Petar Čikeš
20. kolovoza 2024. - 22:39

Ljudski život je često nepredvidiv. Toga je duboko postala svjesna Donna, žena kojoj je vlastiti suprug nakon čak 27 godina zajedničkog života otkrio da ga privlače muškarci. Nakon toga više ništa nije bilo isto u njenom životu. Napustila je čovjeka s kojim je odgajala troje djece, shvativši da je njihov odnos bio utemeljen na laži. Svoje neugodno iskustvo podijelila je u televizijskoj emisiji.

- Saznala sam da je moj bivši muž zapravo gay - počela je svoje svjedočenje Donna.

- Koliko je imao godina tada - pitala ju je voditeljica emisije.

- Tada je imao 53 godine, a bili smo 27 godina u braku i imali troje djece - odgovorila je Donna.

image
/Instragram/Screenshot

- Kakav je bio vaš zajednički život prije nego ste saznali da je gay - nastavila je s pitanjima zapanjena voditeljica.

- U početku je bilo konfuzno, bio je jako distanciran, često je izbivao iz kuće. Jednom mi je samo prišao i rekao "ja sam gay". Dakle izabrao je otkriti se napokon. To mi je došlo kao veliko iznenađenje. Upoznali smo se i oženili u konzervativnoj vjerskoj zajednici. Zapravo nisam mislila da je toliko zainteresiran u seks i intimu, to je bio jedan razočaravajući segment našeg braka tijekom godina provedenih zajedno - rekla je Donna. 

- Da, bio je to veliki šok za mene. Rekao mi je jednom da je postojao trenutak u njegovoj mladosti kada su ga privlačili muškarci, ali da je to iza njega, da se promijenio. Kad sam napokon saznala pravu istinu, rastali smo se - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 02:00