StoryEditorOCM
Životrukometna trenerica

Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a evo gdje je danas i kako izgleda samozatajna Andrijana

Piše Scena SD
16. listopada 2024. - 18:01

Andrijana Budimir, bila je dugogodišnja djevojka pjevača Toše Proeskog, koji je tragično preminuo na današnji dan, prije točno 17 godina. Imao je 26 godina kad je poginuo u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti kod Nove Gradiške.

Nakon njegove smrti Andrijana se povukla iz javnosti. O njihovoj ljubavi doznalo se tek nakon Tošine smrti, a mediji su tada intenzivno počeli pisati o njoj, piše Index.

"Nekad mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob završim u bolnici", ispričala je svojedobno.

Andrijana je njihovu ljubav morala dokazivati i na sudu jer ju je Tošina menadžerica Ljiljana Petrović optužila da laže i da nikad nije bila djevojka slavnog pjevača. Presuda je na kraju donesena u korist Budimir, a Petrović joj je morala isplatiti 300.000 makedonskih dinara odštete zbog klevete i platiti 500 eura sudskih troškova.

Pet godina nakon Tošine tragične pogibije Andrijana se udala za ugostitelja iz Skoplja, a par je 2014. godine dobio sina Maksima. Andrijana je jedno vrijeme igrala za koprivničku Podravku. Danas je trenerica rukometnog kluba Skopje, a bila je i prva trenerica muške reprezentacije Sjeverne Makedonije. Otvorila je i privatnu školu rukometa, a makedonski mediji prozvali su je čeličnom lady tamošnjeg rukometa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 18:03