StoryEditorOCM
ŽivotEMPATIJA

Baby Lasagna posjetio kliniku kojoj je donirao dio novca od Vlade, svi su oduševljeni njegovom odlukom

Piše HINA
19. lipnja 2024. - 17:20

Glazbenik Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, posjetio je u srijedu Kliniku za dječje bolesti Zagreb čijem je Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" donirao dio novčane nagrade koji mu je Vlada RH dodijelila za uspjeh na Eurosongu.

image

Baby Lasagna

Goran Šebelić/Cropix

Donirana sredstva namijenjena su opremanju Odjela za protočnu citometriju, priopćeno je danas iz KDB-a Zagreb.

Odjel koristi visokodiferentne pretrage uzoraka kojima prati brojne hematološke i imunološke bolesti dječje dobi, a koje su važne i kritične za odabir optimalne terapije i adekvatnu skrb  malih pacijenata iz područja cijele Hrvatske.

image

Baby Lasagna

Goran Šebelić/Cropix

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić prilikom posjete se još jednom zahvalio na donaciji mladom glazbeniku iz Umaga, te istaknuo kako su mali pacijenti veliki fanovi Baby Lasagne i  željno iščekuju njegov sljedeći dolazak.

Vlada RH dodijelila je Marku Purišiću novčanu nagradu od 50.000 eura za uspjeh na Eurosongu, a on je nagradu odlučio donirati dvama pedijatrijskim onkološkim i hematološki odjelima u Zagrebu.

Jedan od njih je Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić“ pri Klinici za dječje bolesti Zagreb.

image

Baby Lasagna

Goran Šebelić/Cropix
image

Baby Lasagna

Jessica Gow/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 17:21