StoryEditorOCM
ŽivotŽELI LJUBAV

Anya: ‘Imam 36 i djevica sam. Nikad se nisam poljubila, želudac mi se okrene kad pomislim na intimnost s muškarcem‘

Piše MOZAIK SD
29. rujna 2023. - 11:46

Anya Panchol ima 36 godina, živi u Velikoj Britaniji i kaže da je još uvijek djevica, a otkrila je i razloge zbog kojih je izbjegavala veze..

image
Anya Panchal/Swns/Swns/Profimedia/Anya Panchal/swns/swns/profimedia

-Kao dijete su me maltretirali pa sam propustila tinejdžerske godine. Tek sam s 22 godine počela sklapati prijateljstva preko Facebook grupe za samce. Iako je prošlo mnogo godina, druženja me još uvijek plaše. Kad sam se napokon sprijateljila, bilo je super. Počela sam izlaziti, uređivati ​​nokte, ići u kino. Išli bismo u lokalni pub, na piće ili ponekad na hranu. Bilo je lijepo", rekla je 36-godišnja Anya, piše portal Žena.

image

Anya Panchal

Anya Panchal/Swns/Swns/Profimedia/Anya Panchal/swns/swns/profimedia

Međutim, i dalje je imala problema.

"Tijekom mojih dvadesetih, mali krug prijatelja i ja odlazili smo u noćne izlaske u lokalni klub što je bilo zastrašujuće. Dotjerala bih se, ali jednostavno nisam mogla razgovarati s muškarcima. Nikada nisam imala hrabrosti stati na ples podu, samo bih diskretno plesala u nekom kutu", rekla je.

Ljubljenje ili intimni odnosi bili su nezamislivi za nju.

 

"Želim vezu koja je više od fizičkog kontakta, ali da bi se to dogodilo, moram izlaziti. Čim pomislim na razgovor s muškarcem, osjećam se nelagodno. Bojim se da ću doći u neke godine i žalim što nisam pokušao pronaći nekoga. Želudac mi se okreće pri pomisli na fizički kontakt s muškarcem."

Anya je heteroseksualka i smatra da ne treba imati više od jednog muškarca, već da je bolje pronaći jednu osobu za cijeli život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 20:34