StoryEditorOCM
Zdravljekako ostati fit?

Ovo morate instalirati! Splićani razvili ‘Fitness Instagram‘, aplikaciju koja postaje pravi hit, evo o čemu se radi

Piše Mozaik SD
3. lipnja 2024. - 21:02

Na hrvatskom tržištu pojavila se jedinstvena mobilna aplikacija FiZone. Njezini autori iz splitskih tvrtki Native Development i New Legacy na njoj su radili više od dvije godine i potpuno je hrvatski brend.

Aplikacija je besplatna i prva je ovakvog tipa na europskom tršištu. 

image

Fitness Instagram

Instagram

U njoj se nalazi mnoštvo toga: od nutricionističkih savjeta do raznih korisnih vježbi koje će vam pomoći da ostanete fit, a možete pronaći i osobnog trenera. Namijenjena je i onima koji se bore s viškom kilograma jer je jedan od naglasaka stavljen na probleme pretilosti. Jednim klikom možete vidjeti i gdje se u vašoj blizini nalaze najbliže teretane, treneri, trgovine sportskom opremom i zdravom prehranom...

image

Fitness Instagram

Instagram

Ono po čemu se FiZone ističe je i to što funkcionira poput Instagrama, pa su je neki korisnici već prozvali ‘Fitness Instagramom‘. Naime, jednom kad se registrirate i napravite svoj profil, možete na njemu objavljivati fotografije i povezati se s ostalim korisnicima te s njima dijeliti savjete oko vježbi, prehrane i slično.

Cilj aplikacije je stvoriti zdravu zajednicu, poboljšati socijalizaciju i u konačnici povezati ovu industriju sa zdravstvenim i srodnim granama.  

- Naša misija u FiZone-u je pojednostaviti vašu pretragu svega što je vezano za fitness i sport. Bilo da tražite najnovije trendove vježbanja, trenera, savjete o prehrani, najbliže fitness centre ili turistički posjećujete neku zemlju i želite znati kakve su vam rekreacijske aktivnosti u blizini, a možda samo želite bilježiti svoj napredak. FiZone je upravo ono što vam je za to potrebno - ističu kreatori aplikacije.

image

Fitness Instagram

Instagram

- Pomno smo izradili korisničko sučelje kako bismo osigurali da korisnici pronađu ono što trebaju bez ikakvih problema. Cilj ovog projekta je zdravlje, podrška, druženje i aktivnost. Želimo njegovati kulturu u kojoj fizičko i mentalno zdravlje idu jedno s drugim, stoga smo razvili sustav podrške unutar ove mreže, a ‘natjecanje‘ među korisnicima je isključivo zdravog kontenta. Sve što nije vezano za ovaj način života kao i reklame koje ne zanimaju ovu skupinu uklanjamo - kažu u FiZ-onu.

A da su uboli u ‘sridu‘ s ovom jedinstvenom aplikacijom na našem tržištu pokazuje i to što je FiZone u svega nekoliko dana od lansiranja na svoje mobitele downloadalo već nekoliko tisuća korisnika iz Hrvatske i regije.

Aplikacija je dostupna na App Storeu i Google Playu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 21:02