StoryEditorOCM
ZdravljeSTRASTI U KREVETU

Muškarci otkrili najbolje savjete koje su dobili za dobar seks: Meni su lezbijke održale tečaj seksualnog užitka!

Piše MOZAIK SD
15. lipnja 2024. - 19:28

Grupa muškaraca anonimno se okupila na Redditu, a jedan korisnik te društvene mreže zamolio je ostale korisnike da mu daju najbolji seks savjet koji su ikad dobili. ‘Lubrikant i predigra, sve je u tome da saznate što točno uzbuđuje vašu partnericu i koje poze najviše voli, razgovarajte o svemu, ako to radite kako treba, sam razgovor trebao bi biti erotičan‘, neki su od komentara.

Jedan muškarac napisao je da se smatra fenomenalnim ljubavnikom zahvaljujući ženama koje su ga naučile kako pravilno pružiti užitak i prepustiti se uživanju.

- To nije bio toliko savjet već demonstracija. Skupina lezbijki me uzela pod svoje. Bombardirale su me savjetima: ‘Učini ovo, ne ono. Od tada sam od djevojaka dobio nekoliko komplimenata za svoje umijeće - dodao je ponosno dok su neki komentirali kako ‘mogu samo sanjati da im u život uđu takve učiteljice‘, pišu 24sata.

image
Shutterstock

Komentar je dala i dr.sc. dr. sc. Marianne Brandon, klinička psihologinja i diplomirana seksualna terapeutkinja.

- Gledajući društvene mreže ljudi dobivaju dojam kao da svi ostali osim njih imaju sjajan seksualni život, a to je daleko od istine. U realnosti su stope seksualne disfunkcije visoke. Dosadno vođenje ljubavi događa se svima, a velika očekivanja rezultirat će samo osjećajem razočaranosti u vlastitu seksualnu interakciju. To pak vodi tome da želja za seksom opada i stvari u spavaćoj sobi postaju sve lošije - kaže dr. Brandon.

- Nemojte samo čekati da vas partner zadovolji ili ‘popravi‘ vaš seksualni život, jer će želja za seksom tako s vremenom opadati. Potaknite uzbuđenje masturbacijom, čitanjem erotskog štiva ili gledanjem seksi filmovima. Pročitajte knjigu sa savjetima o seksualnim tehnikama i pronađite nove načine diranja sebe i svojeg partnera. Ne radite to zbog orgazma, već čisto za stvaranje požude koju kasnije možete prenijeti u spavaću sobu - savjetuje terapeutkinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 19:29