StoryEditorOCM
StilDRUGAČIJA NEGO INAČE

Sviđa li vam se Seve u haljini omiljene dizajnerice Kate Middleton? Splićanka je za ovaj outfit izdvojila oko 7 000 eura

Piše SCENA SD
7. listopada 2024. - 16:52

Severina je, osim po hitovima kojima osvaja pozornice i puni dvorane dilje regije, poznata i po svom istančanom modnom ukusu, možda ne uvijek svima po guštu, ali to se niti ne očekuje.

Severina, svakako, u većini slučajeva sjajno "iznese" svoje modne odabire, a posebnu pažnju izazove kad se pojavi u stylinzima netipičnima za nju, poput romantičnih haljina "čedne" dužine.

O jednome od njih piše i Story, te navodi da splitska pjevačica ovdje nosi romantičnu svijetloplavu haljinu s upečatljivim ovratnikom i sitnim cvjetnim uzorkom u kojoj izgleda poput Kate Middleton.

Haljina i jest, kako se navodi, kreacija Alesandre Rich, jedne od omiljenih dizajnerica princeze Kate. Riječ je o svilenoj haljini, koja se sprijeda kopča crno-zlatnim gumbima.

Dojmljiva je i njena cijena, haljina košta, naime, 1995 eura.

Uz nju je Severina kombinirala malu crnu Lady Dior torbicu, čija je cijena, navodi Story, oko 5000 eura. Taj model Diorove torbice očito je Severinin omilkeni, jer posjeduje istu takvu i u bijeloj boji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 17:26