StoryEditorOCM
Stilprvi izbor ‘bijelih‘

Legendarni Gattuso odabrao svoju modnu vodilju: dobitnu kombinaciju s Poljuda potpisuje splitski Mister Mot

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ/ANAMARIA MIKULIĆ
19. lipnja 2024. - 12:02

Split, grad koji živi za svoj klub, s oduševljenjem je dočekao dolazak Gennara Gattusa, novog trenera Hajduka. Talijanski stručnjak, poznat po svojoj strastvenoj i borbenoj igri, preuzeo je kormilo splitskog kluba s jasnim ciljem vraćanja Hajduka na vrh hrvatske nogometne lige. Ime novog trenera objavljeno je 12. lipnja, a klubu i javnosti službeno je predstavljen na Poljudu ovog utorka. 

Gattuso očito zna važnost ostavljanja upečatljivog prvog dojma, što je pokazao svojim savršenim odabirom outfita. Svi pogledi bili su uprti u njegovo elegantno odijelo koje mu stoji kao saliveno. Kombinacija klasičnog kroja i moderne sofisticiranosti naglasila je njegovu samouvjerenost i odlučnost. Ovaj stilski izbor, koji istovremeno odiše profesionalizmom i karizmom, dao je naslutiti da se klub nalazi pred početkom jednog novog i uspješnog razdoblja. 

Novi trener je znao da se prepušta u najbolje ruke kada je kročio u splitsku trgovinu Mister Mot u Ulici Domovinskog rata 39. Svjestan reputacije ove renomirane trgovine, bio je siguran da će tamo pronaći nešto što će mu pomoći da se predstavi u najboljem svjetlu.

Više od modnog izbora

- U našim trgovinama suvremeni muškarac može pronaći sve što mu je potrebno: od odijela za sve prigode, kaputa, jakni, hlača, sakoa, košulja, cipela, kravata, do raznih modnih dodataka. Naša ponuda se temelji na odabiru najboljih svjetskih brendova, osiguravajući kvalitetu i stil za svaki segment - poručio je Maro Jukić iz Mister Mota.

Iako novog trenera prati reputacija trenera bez dlake na jeziku, uspio je djelatnice trgovine Mister Mot ostaviti bez teksta svojom simpatičnošću. Unatoč strogom i autoritativnom stavu koji pokazuje na terenu, u trgovini se ponašao potpuno drugačije. Djelatnice su bile impresionirane njegovom otvorenošću što je uvelike olakšalo proces odabira savršenog odijela. 

- Jedna od djelatnica u trgovini priča talijanski, što je potpuno oduševilo novog trenera. Bio je nevjerojatno precizan u onome što želi – nije se premišljao niti sekunde. Svidjelo mu se sve što smo mu pokazali, i brzo je našao odgovarajuću veličinu i broj. Bilo je očito da je znao što traži i kako se želi predstaviti - dodao je Jukić. 

Već na prvi pogled, jasno je da novi izbornik ne samo da razumije igru na terenu, već i izvan njega, postavljajući visoke standarde koje će zasigurno prenijeti i na momčad.

Gattusov odabir samo potvrđuje da "odijelo ne čini čovjeka, ali mnogo govori o njemu". Njegov pažljiv izbor savršeno skrojenog odijela odražava njegovu osobnost, samopouzdanje i profesionalizam. Ovaj elegantan outfit nije samo modni izbor, već i jasna poruka o njegovim visokim ciljevima i ozbiljnosti s kojom pristupa svom novom izazovu u Hajduku. 

image
/Mister Mot

Nije nas iznenadilo što je Gattuso odabrao baš trgovinu Mister Mot, jer Talijani inače rado podupiru obiteljske biznise. Trgovina Mister Mot ima dugogodišnju tradiciju i poznata je po svojoj vrhunskoj ponudi i profesionalnoj usluzi. Osim toga, trgovina već godinama uspješno surađuje s Hajdukom, pružajući svojim proizvodima prepoznatljivu eleganciju i kvalitetu koju cijene i igrači i osoblje kluba. Gattuso je svojim izborom potvrdio kako prepoznaje i cijeni te vrijednosti, dodatno učvrstivši posebnu vezu između Mister Mota i "bijelih". 

Sinonim za eleganciju

Brend koji je Gattuso odabrao za svoju modnu vodilju je concept store poznatog splitskog Multibranda. Ova tvrtka postoji već više od tri desetljeća i ističe se kao jedan od vodećih u Hrvatskoj kada je u pitanju ponuda odjeće proslavljenih imena visoke svjetske mode. Među brendovima koje nude su Karl Lagerfeld, Baldessarini, Luigi Bianchi, Tagliatore, Daniel Hechter, Strellson i Pal Zileri, što svjedoči o njihovom izvanrednom poznavanju trendova i besprijekornom izboru kvalitetnih modnih komada.

image

Gennaro Gattuso i vlasnika Mister Mot-a 

/Mister Mot

Ova trgovina već godinama  privlači klijente koji cijene vrhunsku odjeću i jedinstveni stil i uživa njihovo bezgranično povjerenje. To je izbor s kojim nikada nećete pogriješiti, bez obzira o kojoj je prigodi riječ. Kontinuirano prate i oblikuju modni svijet prema najnovijim trendovima, a njihovo visoko obučeno osoblje posvećeno je pružanju vrhunske usluge, stavljajući potrebe i želje klijenata na prvo mjesto. 

Mister Mot je jednostavno postao sinonim za eleganciju, sofisticiranost i vrhunsku uslugu. Osim u Splitu, njihovu trgovinu možete pronaći i u samom centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici.

image

Mister Mot

/Mister Mot
image
/Mister Mot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 12:10