StoryEditorOCM
StilUDOBNOST JE VAŽNIJA?

Jesu li ove cipele slavne glumice najveći modni gaf s jučerašnje krunidbe? ‘Nisu ni za park...‘

Piše MOZAIK SD
6. svibnja 2023. - 21:08

Mnoge žene nisu ljubiteljice cipela s visokom potpeticom, čak ni kada su u pitanju svečanije prigode u kojima se najčešće i nose. Iako je većina uzvanica na krunidbi kralja Charlesa III. i kraljice Camille nosila klasične modele salonki s visokim potpeticama, neke su se ipak odlučila za udobnije varijante cipela, piše Zadovoljna.

Možda i previše udobne, barem kada je u pitanju odabir Joanne Lumley. Slavna britanska glumica i zvijezda kultne serije Absolutely Fabulous došla je na krunidbu u ležernim dnevnim cipelama s prugastom platformom i odmah izazvala reakcije korisnika društvenih mreža.

image

Joanna Lumley pri dolasku u Westminsterskun opatiju

Jane Barlow/Afp
image

Joanna Lumley pozira pred Westminsterskom opatijom

Jane Barlow/Afp

I dok su se mnogi samo dobro našalili na račun bez sumnje udobnih cipela, tradicionalisti su joj zamjerili što u Westminstersku opatiju ipak nije došla u malo ljepšem modelu.

Nisu ni za park, komentirala je jedna korisnica Instagrama. Istaknula je i primjer Emme Thompson, koja je također bila na krunidbi i odabrala salonke s niskom blok-potpeticom ukrašenom blještavim elementima, kao primjer cipele koja je istovremeno i udobna i primjerena prigodi.

S druge strane, uzvanica u društvu Emme Thompson došla je na krunidbu u bijelim tenisicama pa u usporedbi s njom cipele Joanne Lumley i nisu najležerniji model na ovom svečanom događanju.

image

Emma Thompson dolazi na krunidbu

Jane Barlow/Afp
image

Emma Thompson 

Jane Barlow/Afp

Nije se proslavila cipelama, ali ni odjevnom kombinacijom. Tako ju je britanski Independent svrstao na svoju listu najgore odjevenih uzvanika na krunidbi.

Polagali smo veliku nadu u zvijezdu serije "Absolutley Fabulous", ali zbog kragne u stilu Petra Pana i monokromatske tamnoplave haljine više je izgledala kao mornar nego kao gošća na krunidbi, zaključio je Independent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:01