StoryEditorOCM
Slanobolje ne može

Posebna vrsta mesa u savršenom umaku po receptu Splićanke Tonke je za prste polizat‘! Ima i super ‘caku‘ za omekšavanje

Piše Spiza SD
27. travnja 2023. - 12:03

Što kažete na jedan dobar, moćan toč, predivno gust i aromatičan? Nama se ideja baš sviđa, a dobili smo je od Splićanke čijim preporukama, kad je riječ o kužinavanju, itekako vjerujemo. Sam pogled na fotografiju obkavljenu na njenom Instagramu izazvao nam je želju da sjednemo za stol i obidvamo, a evo nije ni podne...

Splićanka koju spominjemo je Tonka Petričević, Instagram o kojem je riječ je Tonka reci ručak, a toč je mesni i to od veprovine. Može li bolje? Teško. Tonka nam je ustupila recept i jedva ga čekamo isprobati, a isto predlažemo i vama.

Pa evo što nam Tonka savjetuje, obratite pažnju na caku za omekšavanje divljači, vrijedi je zapamtiti.

Vepar u aromatičnom umaku 

Meso odvojite od kosti i očistite, posolite i popaprite. Smjestite u posudu, premažite ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. studeni 2024 21:04