Zima je "dušu dala" za jela od kiselog kupusa, a da se ne bi sve svelo na sarme i arambaše (protiv kojih nemamo baš ništa, ali nije nam drago stalno jesti jedno te isto), nudimo vam nekoliko recepata za jako dobra jela s tom zdravom, ukusnom, povoljnom i praktičnom namirnicom u glavnoj ulozi.
Neka od njih će vam donijeti dašak nostalgije, druga će vam otvoriti nove gastronomske vidike, a sigurni smo da ćete se barem jednom od njih vratiti još barem koji put prije nego kiselom kupusu odlučite reći "vidimo se dogodine".
Primijetit ćete da vam u nekima od navedenih recepata savjetujemo da kiseli kupus malo isperete prije kuhanja ili pirjanja, no sve je stvar okusa - ali i kupusa. Svakako prije nego ga krenete kuhati kušajte je li prekiseo ili nije te za svaki slučaj sačuvajte mal...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....