Što jesti nakon što se pojede janjetina - ili što ste već pekli i kuhali - a da je svečano, ukusno i da efektno izgleda? Naš prijedlog je fina rolada od piletine, šunke, špinata i jaja po receptu blogerice Sandre Rončević čiji je Instagram O slanom i slatkom prepun zanimljivih recepata. Sandra je ovaj recept rado podijelila s našim čitateljima, a ako vi imate specijalitet na koji ste posebno ponosni, javite nam se na mail spiza@slobodnadalmacija.hr.
Rolada od piletine, šunke, špinata i jaja
Sastojci:
800 g odrezaka pilećeg filea
400 g mladog špinata
1 režanj češnjaka
malo muškatnog oraščića
150 g tanko rezane kuhane šunke
4 jaja
100 g ribanog sira grana padano
3-4 žlice maslinova ulja
1 žlica svježeg začinskog bilja (ružmarin, timijan, kadulja)
sol, papar
Pripr...