Ako ste ljubitelj punjenih paprika, morate znati za ova dva trika. Ne bojte se, nije riječ o kompliciranim kulinarskim zahvatima niti ćemo vas nagovarati da mijenjate svoj omiljeni recept. Truda i vremena trebat će vam sasvim malo, a rezultat će nadmašiti sve punjene paprike koje ste probali.
Prije nego počnete puniti paprike, paprike stavite u veću posudu punu vode u koju ste ubacili žlicu soli. Ovaj će postupak pomoći da iz paprika lakše uklonite sjemenke i peteljke, a pomoći će im da otpuste gorčinu, ako je eventualno ima.
Nakon što ste završili s namakanjem i čišćenjem, vrijeme je za tajni sastojak. Ne, ništa ne trebate dodavati u nadjev, napravite ga kao što i inače radite - riječ je o sastojku koji trebate dodati paprikama.
Jednostavno je: riječ je o sasvim ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....