StoryEditorOCM
Pričekao (pra)bakina

Splićanin Ivan dao je otkaz i počeo peći ludilo pizze, a tek da mu vidite sirnice... Evo njegove priče, imamo i recept

23. ožujka 2024. - 21:28

Splićani su skloni grintanju na temu pustih fast food objekata u centru grada, no jedan lokal tog tipa ipak bi im mogao itekako dobro sjesti, a sve zahvaljujući dobroj dozi nostalgije i majstorski izrađenom sourdough tijestu, odnosno tijestu koje se dugo i polako diže pa je u konačnici puno probavljivije. A to su starome svitu koji rado žuga poprilično bitne stavke.

Šalu na stranu, ovo je priča baš po našem guštu i zato nam nemojte zamjeriti što se malo zafrkavamo. Po guštu nam je jer se vrti oko dobre spize i oko jednog mladog Splićanina koji je odlučio pozdraviti se s korporativnim svijetom i otvoriti butigicu u kojoj se peku sasvim posebne pizze, a povremeno i vrlo posebni pekarski proizvodi poput doissanta, spoja krafne i kroasana koji je oduševio posjetitelje u vrijeme karne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. studeni 2024 19:00