![<p>Novak Đoković s roditeljima Dijanom i Srđanom, suprugom Jelenom i bratom Đorđem. Hoće li obiteljski sklad biti pomućen priznanjem majke o nezdravoj prehrani?</p>](https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/20/o_24960623_1024.jpg)
Pizza, peciva, pa čak i ćevapi u lepinji, a sve bez glutena? Da je to zaista moguće, uvjerili smo se u razgovoru sa Suzanom Sab, voditeljicom prvog bezglutenskog ugostiteljskog objekta u Splitu i šire, "Salt".
Suzana se već dugi niz godina bavi izradom bezglutenskih jela, a za taj tip prehrane zainteresirala se, kako nam kaže, zbog vlastitih zdravstvenih problema kad je hitno trebala izbaciti sve namirnice koje sadrže gluten.
- Moj oporavak je bio zaista dug, trebalo mi je šest mjeseci da budem dobro, a tek nakon dvije godine bezglutenske prehrane mogla sam funkcionirati bez ikakvih lijekova - kazala nam je Suzana te priznala kako je u početku, tijekom korone, fotografije i recepte svojih bezglutenskih jela objavljivala u različitim Facebook grupama.
S vremenom se i...