Kuhinje diljem svijeta nikada ne mirišu tako dobro kao na Božić.
A, upravo ovih blagdana Slobodna Dalmacija u suradnji sa Aspirom, Visokom školom za dizajn i menadžment vam donosi recepte koji će se u vašoj obitelji pripremati i u godinama koje dolaze.
U subotu, 21. prosinca poklanjamo svim čitateljima kuharicu "Aspirina božićna čarolija".
Autor svakog od recepata jedan je od studenata Aspirine kulinarske škole koja im je, kako kažu, dala potpunu slobodu u kreaciji jela koja su posebno za čitatelje ‘Slobodne‘ potom zaživjela u Aspirinom kulinarskom praktikumu.
Kako i sam dekan Veleučilišta Aspira, Alen Jerkunica kaže: "Željeli smo vam približiti okuse i mirise iz našeg kuhinjskog praktikuma i prikazati šarolike recepte naših studenata iz različitih krajeva Lijepe naše, ali i šire."
U ovoj kuharici pronaći ćete recepte za predjela, glavna jela i deserte – od najukusnije svinjske rolade sa suhim šljivama, orasima i medom, preko Pan de jamona (tradicionalnog venezuelskog kruha sa šunkom), pa sve do starinskog recepta za krancle koje će oduševiti cijelu obitelj.
A za sve ljubitelje slatkog, ova je kuharica pravo blago koje čuva najfinije recepte za pripremu božićnog crumblea, lurdske torte i brojnih drugih slastica.
Poklonite sebi i svojim najmilijima blagdane za pamćenje uz okuse koje ćete rado pripremati iz godine u godinu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....