StoryEditorOCM
ShowbizIZREŠETALA GA TATJANA

Voditelj Ivan Vukušić otkrio o čemu sve priča s Goranom Ivaniševićem s kojim je super prijatelj, a hodao je nekad s njegovom suprugom Nives. Na tapetu su se našle i nevjere

Piše M.P.
2. kolovoza 2021. - 14:32
Goran i Nives Ivanišević u sretnom su braku. Vukušić kaže da su ”gospoda u njima pobijedila”, što se tiče razgovora na ovu temuRonald Goršić/Cropix

Voditelj Ivan Vukušić je u podcastu "Skip Or Beep" sjeo u "vrući stolac" nasuprot Tatjani Jurić, pa je otkrio koliko mu je najdulje trebalo da preboli propalu ljubav i zašto se u nekim ljubavnim situacijama ponašao "kao debil".

S obzirom na to da je dobar prijatelj s Goranom Ivaniševićem, a nekada je bio u vezi s njegovom današnjom suprugom Nives, jedno od 16 provokativnih pitanja glasilo je i jesu li ikada pričali o tome.

Poznati radijski i televizijski voditelj potvrdio je da je "u ljubavi" i rekao da nije isto zaljubljivanje u mlađim danima i danas.

"Totalno su to drugi trenuci u nama, naša ponašanja i reakcije, drugačiji skeneri rade…" - kazao je Vukušić i otkrio je li sklon varanju.

"Nema varanja. Varanje je kao pojam rezerviran za one rokerske dijelove života....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:25