StoryEditorOCM
ShowbizNOVE PJESME

Tomislav Bralić nada se da će na proljeće doći bolja vremena, već je isplanirao cijelu godinu, a do tada vrijeme krati vinogradom i balotama

4. siječnja 2021. - 19:17
Bralić ima savjet i za mlade klapske pjevače: Neka krenu ispočetka. Neka pjevaju acapella, neka stvore ton, fuziju... snimka:Igor Kelčec

Novim spotom za pjesmu "Ugrij mi dušu" Tomislav Bralić i klapa Intrade u kratkom su roku prikupili više od 250 tisuća pregleda na YouTubeu, a u novom spotu redatelja Igora Goića otkrili još jedan manje poznati hrvatski biser - Tvrđavu sv. Mihovila iz 13. stoljeća koja se nalazi na otoku Ugljanu.

Nova je pjesma, smatraju u klapi, idealna za ovo zimsko doba godine kad treba "ugrijat dušu", a posebno u ovoj 2020., kad su nam pozitivne i emotivne pjesme uistinu potrebnije nego ikad ranije.

Pjesmu "Ugrij mi dušu" napisali su Jure Stanić (glazba) i Željka Galić (tekst), dok se za aranžman pobrinuo Igor Ivanović.

Riječ je o novoj ljubavnoj baladi, a kakvih još novosti i ambicija ima u ovoj, mnogima najdražoj klapi, popričali smo s Tomislavom Bralićem.

Prosinac je uvijek bio...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:32