StoryEditor
ShowbizDOGODILO SE NAJGORE

‘Toliko se trudio biti dijelom naše male obitelji i bit će zauvijek‘: Chrissy Teigen izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće, ispisala potresnu objavu

Piše M.K.
1. listopada 2020. - 08:53
AFP

Chrissy Teigen, slavna manekenka i supruga Johna Legenda, izgubila je dijete u petom mjesecu trudnoće.

Nakon što je prije tri dana hospitalizirana zbog obilnog krvarenja posteljice, sinoć je u potresnoj objavi na Instagramu otkrila da je izgubila bebu.

"Šokirani smo i u dubokoj boli o kojoj samo čujete, u onoj boli koju nikada prije nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno" - obznanila je napisala Chrissy, uz crno-bijelu fotografiju na kojoj plače na bolničkom krevetu.

"Nikada ne odlučujemo o imenima beba do zadnjeg trenutka, ali smo iz nekog razloga ovog malenog dječaka u mom trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio biti dio naše male obitelji i bit će zauvijek”, dodala je. 

"Našem Jacku - tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da ti nismo mogli dati dom potreban za preživljavanje. Uvijek ćemo te voljeti", dodala je manekenka.

Izrazila je zahvalnost svojoj obitelji, kćeri Lulu i sinu Milesa, te milijunima svojih pratitelja, koji su je bodrili i pružali riječi utjehe u teškim trenucima, posebno zadnjih nekoliko dana. 

Chrissy Teigen i John Legend su obznanili prije mjesec i pol dana da čekaju treće dijete, i to, kao i uvijek, na svoj način, spotom za pjesmu "Wild", u kojem joj je gladio trudnički trbuh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2021 18:22