StoryEditor
Showbizčestitamo

Stigla bebica! Jelena Otašević Babić u Zagrebu rodila treće dijete. Sa sadašnjim suprugom Momčilom ima kći Mašu te Lotu iz prvog braka

Piše Petra Plivelić/Jutarnji.hr
24. studenog 2020. - 20:44
Tomislav Krišto/arhiva/Cropix

Glumica Jelena Otašević Babić (39) rodila je danas sina u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj, piše jutarnji.

Dječačić je na svijet stigao par dana prije termina, a Jelena je jutros pohitala u bolnicu nakon što joj je pukao vodenjak.

Poznatu glumicu porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja je porodila i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, te Anu Karamarko, suprugu bivšeg čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, ali i Vanju Modrić, suprugu nogometaša Luke Modrića, kao i Izabel Kovačić, suprugu nogometaša Matea Kovačića, te druge dame poznatih imena.

Lijepoj glumici rodom iz Dubrovnika novorođeni sinčić je treće dijete. S bivšim suprugom ima kći Lotu koja ide u peti razred, a sa sadašnjim suprugom, glumcem Momčilom Otaševićem (30), ima kći Mašu staru godinu dana.

- Jako smo sretni i silno se veselimo trećoj bebici! Nismo puno razmišljali o spolu pa nas je saznanje da nosim sina malo i zateklo.

Uhodani smo s curama, a sada nas čeka novi izazov. Oboje imamo samo jednu mantru - da smo svi živi i zdravi, a sve drugo ćemo rješavati u hodu. Čuvam se maksimalno koliko mogu i zbog same trudnoće i zbog virusa o kojem se još uvijek malo zna. Ovo ljeto, koje sam provela u Crnoj Gori, nisam se kupala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

09. siječanj 2021 22:53