StoryEditor
ShowbizVISOKA CIFRA

Sin Marine Tucaković odgovorio na glasine o njezinoj bilježnici s popisom dužnika: Pojedini mediji nisu pisali istinu o mojoj majci

Piše PSD
14. listopada 2021. - 13:06

Kako su pisali mediji, Marina Tucaković je tijekom života imala bilježnicu u koju je zapisivala tko je koju pjesmu od nje kupio, ali i tko joj nije platio - spekulira se da cifra dugovanja dostiže i 90.000 eura. Tim se povodom oglasio njezin sin Milan Laća Radulović, javlja portal Alo.

- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što je na našim prostorima kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati". U prijevodu, pamtite je po pjesmama njenim - napisao je Laća na Twitteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku, referirajući se na priče o bilježnici s popisom dužnika.

- Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom - bilježnicom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa - napisao je, između ostalog, Laća.

Podsjetimo, tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. rujna nakon duge i teške bolesti, a sahranjena je u obiteljskoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj posljednjoj želji.

item - id = 1134959
related id = 0 -> 1144472
related id = 1 -> 1139659
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 07:52