Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Showbizneizostavan segment

Na Prisavlju smo potražili odgovor na pitanje što će biti s ‘jokerom pitaj publiku‘: ‘Milijunaš‘ je snimljen za emitiranje do kraja travnja 

Piše Mirela Goreta
20. ožujka 2020. - 21:00
Marko Todorov/ HANZA MEDIA

Nakon što su na HTV-u do daljnjega zaustavili snimanje “Lijepom našom”, a do jeseni odgodili novu sezonu showa “Zvijezde pjevaju”, koji je trebao startati ove subote, na zagrebačkom Prisavlju potražili smo odgovor na pitanje što će biti s 'Milijunašem'.

Publika je neizostavan segment popularnog HTV-ovog kviza - dio njegova koncepta zahvaljujući Jokeru 'pitaj publiku' za kojim mogu posegnuti natjecatelji u trenucima kad im zakaže sigurnost u vlastito znanje.

- “Milijunaš” je snimljen za emitiranje do kraja travnja. U tom ćemo razdoblju, ovisno o okolnostima, odlučiti što će biti dalje. Imamo vremena. Poslali smo upit licencnim parnerima, vidjet ćemo... Valjda će se ova situacija srediti za nekoliko tjedana – nada se Mario Sedmak, urednik HTV-ovog programskog odjela Zabave.

Ekipa kviza 'Tko želi biti milijunaš?' predvođenog voditeljem Tarikom Filipovićem i urednikom Igorom Grkovićem već je u veljači realizirala niz epizoda unaprijed.

- Snimamo dva dana po dvije emisije. Tako je ispalo da smo u veljači snimili sve za emitiranje do kraja travnja. Kviz ide jedanput tjedno, pa se praktički u jednom mjesecu snimi dovoljan broj emisija za dva mjeseca. Kad smo snimili ove emisije 'Milijunaša' praktički još nije bilo koronavirusa. Ne kod nas, nego ni u Italiji – kazao nam je Mario Sedmak.

#TKO žELI BITI MILIJUNAš#JOKER PITAJ PUBLIKU#KORONAVIRUS

Izdvojeno