StoryEditor
Showbizsvi zajedno

‘Moja domovina‘ i ‘Insieme‘ zaorit će se točno u podne hrvatskim radijskim eterom, otvorite škure i zapjevajte!

Piše M.Dr
23. ožujka 2020. - 10:12
Screenshot YouTube

Točno u podne Hrvatska će se ujediniti pjesmom. Udruga Hrvatski radijski forum kao članica Udruženja europskih radio postaja i HUP - Koordinacija komercijalnih radio postaja pokrenule su zajedničku akciju potpore i solidarnosti građanima Hrvatske u trenucima krize uzrokovane pandemijom koronavirusa ali i razornog potresa koji je jučer pogodio Zagreb.

Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinit će hrvatski radijski eter tako što će istovremeno, danas točno u podne, u znak zajedništva i nade zasvirati iste pjesme – „Moju domovinu" Band Aida i „Insieme" Tota Cutugna.

Poruke ohrabrenja i snage „slušamo vas - niste sami - zajedno pobjeđujemo" poslat će usamljenima, izoliranima, evakuiranima, cijeloj zemlji u ovim izvanrednim okolnostima.

Radijske postaje Narodni, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM na taj će način ujediniti više od dva milijuna svojih slušatelja i pjesmom im poručiti - samo zajedno možemo i hoćemo pobijediti.

#HRVATSKI RADIJSKI FORUM#HRVATSKI RADIJSKI ETER

Izdvojeno

05. srpanj 2020 22:13