StoryEditor
ShowbizSTIŽE PRINOVA

Maja Ciglenečki, jedna od voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska‘: Trudna sam tri mjeseca, veselim se drugom djetetu!

17. lipnja 2020. - 14:46
 Damjan Tadić/Hanza Media

Dvogodišnji Luka, sin televizijske voditeljice Maje Ciglenečki, uskoro će dobiti društvo za igru. Kako doznajemo, miljenica gledatelja koja ih nekoliko puta tjedno budi u jednoj od najdugovječnijih emisija HRT-a "Dobro jutro, Hrvatska", čiji šarm nije ostao nezapažen ni kod neprikosnovene Ksenije Urličić, nekadašnje urednice Zabavnog programa na Prisavlju, uskoro će po drugi put postati mama. Simpatična Zagrepčanka sretnu je vijest prvo podijelila sa suprugom Bojanom i sinčićem, a nedavno i s kolegama na televiziji.

- Prošla sam prvo tromjesečje, a posebnih priprema još nema. Sve smo ovo već jednom prolazili pa opušteno ulazimo u novu avanturu. Zasad trudnoću odlično podnosim, jednako kao i prvu. Nemam mučnine i dobro se osjećam - rekla nam je Maja, priznavši i da je pomalo ostala iznenađena kad je saznala da nosi drugu bebu.

- Vijest nas je iznenadila, ali i jako razveselila. Luka još nije svjestan skorih promjena u obitelji, ali odličan je u interakciji s mališanima, tako da ne sumnjam da će biti pravi stariji brat. Isti dan kad sam otkrila da sam trudna rekla sam to dobroj prijateljici Meliti Hrengek, koja također radi na HRT-u. S obzirom na to da smo se družile tijekom prve trudnoće i da su naši Petar i Luka vršnjaci, ali i prijatelji, bilo mi je jako drago što je naš dogovor za kavu bio baš taj dan, kaže voditeljica, koja zasad još ne zna hoće li dobiti sina ili kćer.

- Znate kako se kaže, bitno da je živo i zdravo, sve ostalo su slatke brige. U trudnoći je teško išta planirati. Nadam se da ću se dobro osjećati i da ću moći raditi što duže. Ista je stvar i s povratkom na posao, sve ovisi o situaciji. Idem korak po korak.

Kako su i druge dvije voditeljice "Dobrog jutra", Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mück Sušec, također mame, nije im teško pronaći zajedničke teme.

- Budući da sve tri usklađujemo obiteljski život i poslovne obveze, ne ostaje nam mnogo vremena za druženje. Međutim, kada se sastanemo, dobar dio naših razgovora odnosi se na naše mališane. Razumijemo se i jedna smo drugoj podrška - ističe Maja.

Zbog novonastale situacije, kao i obveza koje osim na televiziji ima i na Hrvatskom radiju, gdje je također jedna od redovitih voditeljica, odlučila je da će ipak propustiti sudjelovanje u novoj sezoni pjevačkog showa "Zvijezde pjevaju", gdje joj je mentor trebao biti Bojan Jambrošić, a koji će se snimati tijekom ljeta i emitirati najesen.

- Kandidatima i njihovim mentorima želim puno sreće i odličnu zabavu u koju nimalo ne sumnjam! - veselo će Maja.
Zasad još nije poznato tko će je privremeno zamijeniti u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", a kako dolaze godišnji odmori, Davor Meštrović, Mirko Fodor i Ognjen Golubić, uz Zlatu i Doris, sigurno će uskoro dobiti još jedno žensko pojačanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. siječanj 2021 12:21