StoryEditor
ShowbizNEMA MIRA

Brad Pitt je otkrio da mu je Angelina Jolie podlo radila iza leđa i nije poštovala obećanje: bivši par je godine strasti zamijenio mržnjom, gumac je u Luksemburgu podigao novu tužbu

Piše M.P.
22. rujna 2021. - 17:00

Otkako su se razišli 2016. godine, Brad Pitt i Angelina Jolie ne prestaju sa svađama oko skrbništva nad svoje šestero zajedničke djece. Tome su dodali još jednu spornu točku: vinariju Château Miraval.

image
Vinarija Château Miraval u Francuskoj
Afp

Pitt je podnio tužbu u Luksemburgu, optužujući svoju bivšu suprugu da ga je pokušala isključiti iz moguće prodaje dok je pokušavala ponuditi na tržištu svoje dionice vinarije Château Miraval.

Oboje trenutačno još uvijek posjeduju 50 posto udjela u luksuznoj nekretnini u kojoj su se vjenčali 2014. godine, u prisutnosti svoje djece. Vinarija vrijedi 164 milijuna dolara, a nalazi se u Francuskoj. 

Bivši par najprije je pristao tražiti dopuštenje drugoga, u slučaju da požele prodati svoje dionice. Međutim, u tužbi se sada navodi da je Jolie pokušala tajno prodati svoje dionice, bez da je Pittu dala mogućnost prvootkupa.

Tri godine prije rastave, Pitt se čak pobrinuo da Jolie ima isti udio u imanju kao i on. Ranije je on posjedovao 60 posto, a ona 40 posto vrijednosti imanja.

image
Afp

A nastavlja se i njihova druga borba na sudu: Jolie je optužila bivšeg supruga da pokušava iskoristiti svoj status slavne osobe, kako bi dobio poseban tretman u svojemu dugogodišnjem sporu oko skrbništva, piše Page Six. 

Pittovi odvjetnici podnijeli su pprijedlog za poništenje odluke o razrješenju suca koji nadzire spor oko skrbništva. Jolie je prije pokušala zamijeniti nadležnog suca drugim, jer ga je optužila da nije neutralan i da je profesionalno povezan s Pittovim odvjetnikom.

item - id = 1129271
related id = 0 -> 1134496
related id = 1 -> 1130398
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2021 08:04