StoryEditor
ShowbizOpušteno i lagano

'Dugo smo zajedno i nikad ništa ne planiramo...': Iva Jerković progovorila o vezi s kontroverznim poduzetnikom, otkrila i detalje o trudnoći

12. listopada 2019. - 17:14
ulje_promocija2-270816

Manekenka i poduzetnica, TV voditeljica i vlasnica beuty salona "Larita", Iva Jerković, nakon brojnih će se zaokreta u karijeri i na privatnome planu uskoro naći u ulozi majke.

Vijest o trudnoći prema mnogima jedne od najljepših Hrvatica odjeknula je u javnosti još prije nekoliko tjedana, a presretna Iva sada je odlučila progovoriti o tome kako se zasad snalazi u blaženome stanju.

Za InMagazin odgovorila je na pitanja prijatelja i voditelja Davora Garića, a otkrila je ne samo kako se nosi s trudnoćom, već i o vezi o kojoj je dosad šutjela, a tu temu spretno izbjegavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula", smije se Iva na početku intervjua.

"Sve je tako kako sam htjela, ali još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Jedino po trbuhu znam da je", dodaje i kaže kako nema nikakvih "simptoma", niti trudničkih mučnina, no prva tri mjeseca je - prespavala.

"Sad sve funkcionira normalno, ona i ja opet pičimo svugdje, stalno smo zajedno. Stalno mi se javlja i to mi je najljepše u cijelom danu", priča Iva nježno o svojoj nerođenoj djevojčici koja bi trebala na svijet stići na proljeće.

Iako još nije odabrala ime, a nema spremnu ni sobicu, manekenka se ne zabrinjava puno. Kaže kako kod nje i inače sve ide "spontano", prema stanju na terenu.

"Uživam u stanju u kojem jesam i ne razmišljam o drugim stvarima. Opušteno i lagano, jer mislim da je ovo period u kojem moram uživati", kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Natuknula je i ponešto o odnosu s ocem svojega djeteta, o čemu je dosad uglavnom šutjela. Podsjećamo, Iva je u vezi s Josipom Antićem Zefom, kontroverznim poduzetnikom i bivšim boksačem.

"Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo i dugo zajedno i nikada ništa niti ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 15:32