StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMLADENCI IZ SAD-a

Udala se Luna, prelijepa kći Marine Perazić! U crkvu ju je dopratio tata, slavni glazbenik s yu-scene, pozirao s bivšom

Piše SCENA SD
30. kolovoza 2024. - 21:18
Luna Fece (lijevo), njezina mama Marina Perazić (u sredini) i u vrijeme najveće popularnosti 80-ihInstagram, Cropix

Luna Marija Fece, mlađa kći pjevačice Marine Perazić, udala se u Hrvatskoj, a sad se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama.

image

Vjenčanje kćeri Marine Perazić

Instagram

Naime, Luna je na Instagramu podijelila fotografije koje otkrivaju da su ona i njezin suprug Amerikanac za vjenčanje i bračno putovanje izabrali bajkovitu Istru.

image

Vjenčanje kćeri Marine Perazić

Instagram

Imali su intimnu svadbu s obitelji i prijateljima, koja je na istom mjestu okupila, dakako, i Lunine roditelje, nekad velike zvijezde glazbene scene bivše Jugoslavije, Marinu Perazić i Ivana Fecea, poznatog pod nadimkom Firči, bubnjara kultne grupe EKV.

image

Ivan Fece Firči i Marina Perazić sa svojom kćeri Lunom

Instagram

Marina je napustila Jugoslaviju koncem 80-ih upravo radi Firčija, u jeku svoje najveće popularnosti. Bila je zaljubljena preko ušiju, a, kako je ispričala, silna poopularnost u cijeloj bivšoj državi "postala joj je previše".

"Moja popularnost je dosegla nivo nepodnošljivosti. Izgubila sam privatnost, koja mi i danas mnogo znači, tako da sam se bez puno razmišljanja 1988. pridružila mom partneru koji je par mjeseci ranije otišao u New York i tamo se zadržala osam i pol godina”, ispričala je Marina svojedobno za dnevno.hr.

New Yolrk kao spas

Tijekom života u Americi, pet godina je radila kao instruktorica zumbe.

“New York je došao kao spas, kao blagoslov za moju iscrpljenu dušu. Nisam se planirala zadržati baš tako dugo, osam i pol godina, ali sam se odmah zaljubila u taj neodoljivi grad i posvetila se sebi. Nakon završenog fakulteta građevine u Rijeci, uspješne karijere i tri godine ‘njujorške slobode’, došlo je vrijeme za majčinstvo koje sam jedva dočekala i u kojem sam istinski uživala u svojim zrelim tridesetima”, ispričala je Perazić.

Marina je s Firčijem dobila dvije kćeri, Lunu MarijuMiju. No idila, nažalost, nije potrajala. Marina i Firči su počeli imati sve veće nesuglasice i probleme o čemu je, između ostalih, pisao i portal depo.ba.

Njihova dramatična priča godinama je bila predmet interesa javnosti, posebno kad su počeli iznositi prljavo rublje iz godina zajedničkog života.

‘Znao me udariti‘

- Ivan me znao udariti u nekoliko navrata. Ali nikad mu nisam ni pokušala vratiti. Shvatila sam da ne vrijedi s njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je hirovit po prirodi. Želio me provocirati. Šutjela sam radi mira u kući, kako bih sačuvala svoje lijepe zube, nos, vilicu... Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo - rekla je ona svojevremeno.

On se pak branio od tih optužbi.

- Svaki put kad joj zatreba publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon određenog vremena pamti samo fotografija koja nam je objavljena u novinama. Iako to tada nije bilo ugodno, sve što se događalo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava - rekao je Ivan i ispričao svoj u stranu priče kako su se rastali.

- Jednog dana sam se vratio i zatekao prazan stan, jer je djecu odvela bez najave, što me šokiralo i pogodilo - ispričao je Firči jednom prilikom, pisao je Depo.

Ipak, čini se da su danas neslaganja i problemi iza njih. Zajedno su se pojavili na vjenčanju svoje voljene kćeri i dali joj puno ljubavi, podrške i blagoslova u novoj životnoj fazi u koju je krenula s voljenim muškarcem.

image

Vjenčanje kćeri Marine Perazić

Instagram

Marina Perazić je, inače, na proljeće najavila da se radi kćeri vraća u Ameriku.

‘‘Pa ja želim svojim kćerima pokloniti da budem najbolja baka na svijetu. Imam 66 godina, totalno sam se oslobodila ovisnosti o ljubavi s nekim drugim, znači mogu biti majka i baka i to je to‘‘, rekla je tada pred tv kamerama. 

image

Vjenčanje kćeri Marine Perazić

Instagram

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:58