StoryEditorOCM
Zvijezde onlineCristiano Ronaldo

Slavni nogometaš objavio: ‘Ušli smo u povijest! Ovo je dokaz naše zajedničke strasti i ljubavi prema nogometu‘

Piše SCENA SD
13. rujna 2024. - 10:57

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo (39), koji je aktivan na brojnim platformama, pohvalio se da ima ukupno milijardu pratitelja na društvenim mrežama, a kao što je i sam napisao, to je dokaz njihove zajedničke strasti i ljubavi prema nogometu.

"Ušli smo u povijest!" Cristiano Ronaldo napisao je na društvenim mrežama, kojeg već prati milijarda ljudi na X-u, Instagramu, Facebooku, YouTubeu, Kuaishu i Weibu. Portugalska zvijezda podijelila je vijest sa svojim obožavateljima, zahvalivši im na podršci i obećavši im da najbolje tek dolazi.

"Milijardu sljedbenika! To je više od običnog broja – to je dokaz naše zajedničke strasti i ljubavi prema igri koja ide još dalje. Od ulica Madeire do najvećih pozornica na svijetu, uvijek sam igrao za svoju obitelj i za vas, a sada zajedno vrijedimo milijardu. Bili ste sa mnom na svakom koraku, kroz uspone i padove. Ovo putovanje je naše putovanje i zajedno smo pokazali da nema granica u onome što možemo postići", napisao je Ronaldo i dodao: "Hvala vam što vjerujete u mene, na podršci i što ste dio mog života. Najbolje tek dolazi, tako da ćemo se nastaviti utrkivati, pobjeđivati i zajedno stvarati povijest!"

image

 Cristiano Ronaldo

Patricia De Melo Moreira/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 10:57