StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOSTALA JE VIRALNA

Slavna glumica predivnih usana otkrila savršen trik kako da usnice budu punije: Potrebna vam je samo ukosnica...

Piše MOZAIK SD
1. srpnja 2024. - 09:15

Premda je odnedavno prisutna na TikToku, holivudska glumica Anne Hathaway iz dana u dan ima sve više pratitelja na toj mreži, a sada taj broj iznosi nešto manje od pola milijuna.

TikTok zajednici pridružila se u svibnju ove godine, a u videu se prisjetila najupečatljivijih trenutaka u posljednje četiri godine, od uživanja u plesu na prošlogodišnjem partyju modne kuće Valentino u Parizu do susreta s Meryl Streep i Emily Blunt, kolegicama iz hita "Vrag nosi Pradu" na ovogodišnjoj dodjeli Nagrada udruženja glumaca, piše Gloria.

image
Kena Betancur/Afp

Treći po redu video koji je objavila 41-godišnja zvijezda filma "Ideja o tebi" postao viralan! Naime, u njemu slavna oskarovka pokazuje trik kako popuniti usnice uz pomoć ukosnice za kosu, a njezina je objava, sasvim očekivano, oduševila brojne žene diljem svijeta.

"Gornja usna danas mi izgleda nekako uvenulo" - kazuje u videu. Zatim uzima ukosnicu za punđu, čiji krajevi imaju okrugle završetke.

"Potaknite cirkulaciju krvi u usni, stimulirajte usnu da pokuša vratiti malo krvi", kazivala je glumica tapkajući ukosnicom po usni.

U šali je rekla da je zbog neobičnog trika svi gledaju kao da ima tri glave, što je popratila zafrkantskom fotografijom sebe s tri glave, ali napominje da stvar zbilja djeluje.

Na kraju je pratiteljima poručila da budu oprezni.

"Odričem se odgovornosti... Pazite da ne pretjerate, ne forsirajte, to trebate učiniti jako, jako nježno kako ne bi došlo do ozlijede", poručila je glumica, piše Gloria.

image

Anne s kolegicom iz filma The Idea of You" Gabrielle Union 

Kena Betancur/Afp
image
Amazon/Everett/Profimedia
image
Jamie Mccarthy/Getty Images
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 10:10