StoryEditorOCM
Zvijezde online‘DA IN BUDE LIPO...‘

Seve otkrila što je cijelu noć radila s Grašom i Hanom: sve je završilo videom u mraku, gdje je grohotom nasmijala Petra

Piše SCENA SD
10. srpnja 2024. - 13:49

Severina, Hana i Petar Grašo proveli su veselu noć zajedno, što je otkrila splitska pjevačica nizom objava na Instastoryju.

Seve je, naime, objavila fotografiju na kojoj sjedi za stolom sa svojim dragim splitskim kolegom, ali i dobrim prijateljem, uz glazbenu pozadinu na kojoj Madre Badessa pjeva: "Ja san rojen da mi bude lipo...".

image

Petar Grašo i Severina

Instagram

Grašo je svoju bliskost sa Severinom potvrdio više puta, zadnji put i početkom godine, kad je Seve doživjela užasan udarac u trenu kad je skrbništvo nad njenim sinom vraćeno bivšem partneru.

"Izuzetno mi je žao. Suosjećam s njom" - izjavio je tada Petar.

"Mislim da cijela javnost koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce, govori sve ono što zapravo nalaže zdrav razum i logika, a nadamo se i pravosuđe. Tu je i dalmatinski izraz koji kaže: ‘Daj dite materi!‘ Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Nas veže nešto više od tog formalnog prijateljstva. Mi se znamo 20 godina i bliski smo", objasnio je tada splitski pjevač.

image

Zajednički koncert Petra Graše i Severine u Skopju 2010.

Maja Zlatevska/Cropix

A da je Seve bliska i s njim i njegovom trudnom suprugom Hanom, koja nosi njihovo drugo dijete, Seve je potvrdila na sljedećoj fotografiji, na kojoj je i napisala: "Prekrasna moja Hana Huljić". U pozadini je pjevao Oliver: "Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci, novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci...".

image

Hana Huljić i Grašo na snimci, uz koju je pjevačica pustila glazbenu podlogu: Novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci

Instagram

U sljedećem "storyju" objavila je video na kojem ona i Grašo izvode njenu baladu "Virujen u te", on odjeven u bež hlače do koljena, što odaje da je proslava bila privatna, a ne neki javni događaj.

image

Grašo i Seve su skupa zapjevali ‘Virujen u te‘

Instagram

Sudeći po fotografiji kojom dominira velika svečarska torta ukrašena brojem 50, ili je netko slavio 50. rođendan ili možda 50. godišnjicu braka.

image

Slavilo se i pjevalo

Instagram

Koji god povod da je bio, okupljeno društvo se očito sjajno zabavljalo, čemu svjedoče i dvije Sevine objave snimljene u mraku, gdje je ona krenula promuklog glasa pjevati: "Ti si zadnji romantik na ovom svijetu...", a Grašo je odmah nastavio pjesmu "Bijelog dugmeta" i riječi: "... što se sporo kreće i čeka raj, samo si malo promijenila glumce, al isti je komad, isti zaplet i kraj", oduševivši Severinu poznavanjem stihova.

image

Petar Grašo i Severina u mraku pjevaju pjesme Bijelog dugmeta

Instagram

Jer ona je, naime, zaboravila i svoje vlastite, kad je počela pjevati: "učinilo mi se da kažeš, grudi su ti kao rahat-lokumi..." pogriješila je nastavak, a Petar Grašo je umirao od smijeha.

"Petar Grašo sve zna, a ja ne znam ni svoje"... - zavapila je.

image

Jelena Rozga, Petar Grašo, Vladimir Savičić Ćobi, Severina i Gabi Novak snimljeni 2008.

Bruno Konjević/Cropix
image

Severina i Petar Grašo na humanitarnom koncertu u zagrebačkom Kerempuhu 2010.

Biljana Gaurina/Cropix
image

Goran Bregović i Seve zajedno na sceni 2009.: tagirala ga je na svoju i Grašinu objavu na Instagramu

Biljana Gaurina/Cropix
image

Petar Graso sa sestrom Bugom na Severininom vjenčanju u Beogradu 2015.

Peđa Milosavljević/Cropix
image

Grašo i Severina na dodjeli "Zlatnog studija" u veljači ove godine

Vedran Peteh/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 01:46