StoryEditorOCM

Ella Dvornik pokazala kako se transformirala: ‘Ista kilaža, drugo tijelo. Godine su samo broj, kilaža je samo broj‘

Piše I. P.
14. listopada 2024. - 17:08

Ella Dvornik nakon drugog poroda prije četiri godine radila je sve kako bi vratila staru liniju. Vjerni je pacijent dr. Nikole Milojevića, kod kojeg je između ostalog, bila na zamrzavanju sala s trbuha. Osim toga influencerica redovito vježba u teretani.

Ella je sad na svojoj društvenoj mreži otkrila da ima 61 kilogram, no da se njeno tijelo promijenilo zahvaljujući tretmanima i ustranjom vježbanju.

@elladvornik Godine su broj - kilaza je broj 🥰🫶🏼 #fitness #weightloss #glowup #music ♬ original sound - Ella Dvornik

"Godine su samo broj. Kile su samo broj", poručila je, a pratitelji su joj redom dijelili komplimente.

Inače, Ella se na tretman zamrzavanja sala na trbuhu odlučila nakon što je vidjela odlične rezultate na majci Danijeli koja je zamrzavala podbradak. 

image
Vojko Bašić/Cropix

Riječ je o zahvatu CoolSculpting, koji je postao hit u svijetu, a kojem su se podvrgnule brojne zvijezde poput Kim Kardashian, Jennifer Aniston, Mariah Carey, Lindsay Lohan... Riječ je o nekirurškom tretmanu, odnosno metodi u kojoj se vakuumom usisa dio koji se tretira pa se smrzava pri temperaturi od -14 stupnjeva. Kroz idućih mjesec do dva mast potpuno nestaje iz tijela. Barem 30 posto masti nestaje zauvijek ako se pacijent pazi. Obično je potreban jedan do dva tretmana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 17:09