StoryEditorOCM
TV&Realityiz dokumentarca

Procurila šokantna anegdota u kojoj je Massimo zamalo ‘zaradio‘ metak iz pištolja TV voditelja: ‘Istina je, pucao je...‘

Piše Scena SD
4. lipnja 2024. - 19:04

Iako se pojedinosti dokumentarnog serijala "Zauvijek autor" scenariste i redatelja Tonija Volarića analiziraju po svim medijima i u glazbenim krugovima poslije emitiranja, ovog je puta procurila šokantna izjava sada već nažalost pokojnog Massima Savića.

image

Massimo

Press

Naime, opisujući razuzdane i vesele tulume u Alkinu zagrebačkom stanu, Massimo opširno opisuje incident s putopiscem i voditeljem, Željkom Malnarom. Naime Massimo je u kameru dokumentarca izjavio da je mogao poginuti jer je, sad već također pokojni Malnar, na jednom tulumu u Alkinom zagrebačkom stanu, nakon verbalnog sukoba, izvadio iz jakne ogroman Magnum i pucao u njega. Metak ga je promašio, probio zid i završio u kupaonskom bojleru. Zvuči nevjerojatno, ali to su Massimove riječi i u filmu cijeli događaj opisuje puno opširnije.

image

Alka Vuica

Press

- Istina je da Massimo prepričava taj događaj i razumijem da je to mnoge šokiralo i tek će šokirati večeras ili u reprizi sutra poslijepodne. Ipak, epizoda serijala o Alki Vuici, priča je o njezinu mukotrpnom probijanju na glazbenu scenu, pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače i skladatelje među kojima su, osim Massima, Josipa Lisac, Tajči, Boris Novković, Željko Bebek i mnogi drugi. Naravno, ona u filmu opisuje i nastanak hitova koje je sama izvela poput „Laži me“ ili „Otkad te nema“. Bile su to godine kad su ti mladi kreativci živjeli prilično intenzivno, da iskoristim diplomatsku formulaciju, ali ne bih volio da ti segmenti priče zasjene Alkin rad - rekao nam je Volarić kad smo pokušali provjeriti jutrošnje pisanje nekih medija.

Večeras je na redu emitiranje četvrte epizode hvaljenog serijala, a u petoj će, u utorak, 11. ovog mjeseca biti riječi o životu i karijeri Nene Belana.

image

Neno Belan

Press

Zanimljivo je da u toj epizodi govori i Marijan Ban, koji godinama ne daje izjave za medije.

image

Marijan Ban

Press
image

Toni Volarić

Press
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 23:27