StoryEditorOCM
TV&RealityNOVA SEZONA

Već prve izjave dokazuju zašto se nova epizoda ‘Ljubav je na selu‘ jedva čeka: ‘Skratit ćemo noktiće i ići ćemo u štalu‘

Piše SCENA SD
15. rujna 2024. - 09:01

Najveseliji autobus u Hrvata je spreman! Usamljene, ali dobro raspoložene dame iz svih krajeva Lijepe Naše, ali i inozemstva spremne su konačno upoznati farmere kojima su pisale, u nedjelju od 20.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu‘.

Okupljanje kandidatkinja i njihova vožnja do prvih spojeva iz sezone u sezonu jedan je od omiljenih i svakako najsmješnijih trenutaka showa, a tako će biti i ovaj put.

Vesele kandidatkinje svih generacija, od 25 do čak 77 godina, okupit će se spremne za avanturu života te biti možda i najdirektnije u svojim obećanjima i namjerama dosad! I dok će se neke od njih brzo povezati i spominjati rađanje novih prijateljstava, neke će na ostatak dama gledati isključivo kao na konkurenciju pa će na stol staviti sve svoje taktike osvajanja.

image

Ljubav je na selu: Jelica

Rtl Press

„Ako treba ratovati, ratovat ćemo! Sve u šesnaest!“ ozbiljno će i odlučno poručiti 63-godišnja Jelica nakon što je proučila svoje „protivnice“.

„San mi je imati još djece, najmanje dvoje-troje, ali ako on bude mogao, djeluje mi nekako previše fino“, dodat će i Ivana iz Sarajeva.

image

Ljubav je na selu: Ivana iz Sarajeva

Rtl Press

Neke će kandidatkinje otkriti kako su itekako spremne za brak, neke će svoje farmere pokušati pridobiti kuhanjem, a neke će priznati kako nemaju iskustva sa seoskim poslovima, no to ih neće spriječiti da zasuču rukave i probaju, pa čak promijene i imidž.

image

Ljubav je na selu: Marija

Rtl Press

„Skratit ćemo noktiće i ići ćemo u štalu, must ćemo kravu. Pravit ćemo sira, kajmaka i svega ostalog“, poručit će spremno Marija iz Kragujevca.

„Mislim da sam u prošloj sezoni bila malo preagresivna. U ovoj sezoni ću probati biti malo nježnija, ženstvenija... Nova sezona, nova Milena“, otkrit će i Milena Lutz koja nakon boravka na Pelješcu kod farmera Ante u prošloj sezoni sada mijenja svoje ponašanje.

image

Ljubav je na selu: Milena

Rtl Press

Pune nade i uzbuđenja, dame će se ukrcati u autobus u kojem zabave i smijeha ponovno neće nedostajati. Od pjevanja najvećih hitova iz petnih žila, do veselih zagrljaja i pokojeg trača, kilometar po kilometar vozit će se prema svojim farmerima koji ih željno iščekuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 09:03