StoryEditorOCM
Showbiztraje od djetinjstva

Znate li kako je zaiskrilo između Matea i Izabel? Ona je išla na trčanje, on je igrao Play Station; Spojila ih je vjera

Piše MOZAIK SD
11. lipnja 2024. - 20:06

Ljubavna priča Izabel i Matea Kovačića jedna je od onih koja inspirira i topi srca. Ona, talentirana dizajnerica, i on, vrhunski nogometaš, zajedno su prošli put od srednjoškolske ljubavi do sretne obitelji, a njihova priča pokazuje da prava ljubav može izdržati sve izazove. 

image

Izabel i Mateo Kovačić su u vezi od srednjoškolskih dana.

Screenshot/instagram/

Srednjoškolska ljubav i vjenčanje iz snova

Izabel i Mateo upoznali su se još kao srednjoškolci, te je njihova veza započela kao mladenačka ljubav 2010. u njihovoj župi u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo  bio ministrant, a tijekom nedjeljnih misa vršnjakinja Izabel je pjevala u zboru.

‘Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko prijatelja. Otišla sam na trčanje sa svojom prijateljicom i stale smo u hobi sobi koja je bila pored naše crkve (gdje smo uglavnom provodili slobodno vrijeme), tamo je on igrao Play Station s još nekima i od tog trenutka postali smo najbolji prijatelji‘, objasnila je Izabel početak njihova poznanstva na Instagramu.

image

Screenshot Instagram

Na slici Mateo nosi aparatić za zube i kapu šiltericu, a oboje se smiju od uha do uha. 

Nakon godina zajedničkog života i podrške, odlučili su se vjenčati. Njihovo vjenčanje 2017. godine bilo je kao iz bajke, održano u crkvi sv. Antuna Padovanskog u već spomenutim Sesvetskim Selima. Okruženi obitelji i prijateljima, izrekli su sudbonosno ‘da‘ i započeli novo poglavlje u svojoj ljubavnoj priči.

image

Bajkovito vjenčanje, na kojem su sudjelovala mnoga poznata imena

Robert Anić/pixell/
image

Mateov i Izabelin dan iz snova

Robert Anić/pixell/

Obiteljski život

Nakon vjenčanja, Izabel i Mateo nastavili su živjeti svoj život pun ljubavi i podrške. Rodio im se sin Ivan u listopadu 2020., koji je donio još više radosti u njihov dom. Nedavno je Izabel objavila na svom Instagram profilu i sretnu vijest da očekuju drugo dijete, što je izazvalo oduševljenje među njihovim obožavateljima i pratiteljima.

image
Screenshot/instagram/
 

Podrška kroz karijeru

Mateo Kovačić, nogometaš poznat po svojim vještinama na terenu, često ističe koliko mu znači podrška koju mu pruža Izabel. Bez obzira na to gdje ga karijera vodi, ona je uvijek uz njega, pružajući mu snagu i motivaciju. S druge strane, Izabel je izgradila uspješnu karijeru kao dizajnerica, a Mateo je uvijek  bio njezin najveći obožavatelj i podrška. Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine, organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebno za djecu.

  

Izazovi i usponi 

Kao i svaki par, Izabel i Mateo suočavali su se s raznim izazovima, uključujući Mateove zahtjevne sportske obveze i Izabelinu poslovnu karijeru. No, njihova ljubav i međusobno razumjevanje uvijek su ih vodili kroz teška vremena. Njihova sposobnost da vješto balansiraju između profesionalnih obveza i obiteljskog života, svjedoči o njihovoj snazi i predanosti jedno drugome.

image

Mateo i Izabel s prvim sinom Ivanom

Screenshot/instagram/

Osim ljubavi prema obitelji i karijeri, oboje dijele i zajedničke interese. Kao strastveni putnici, često dijele fotografije s raznih destinacija koje posjećuju, a njihova ljubav prema modi također je vidljiva, s obzirom na Izabelinu karijeru dizajnerice i Mateov istančan stil.

image

Istančan modni stil skladnog para

Screenshot/instagram/
image

Par često dijeli fotografije sa svojih putovanja

Screenshot/instagram/

Ljubavna priča Matea i Izabele podsjeća nas da prava ljubav može izdržati sve izazove i da je uz pravu osobu svaki korak lakši i ljepši. Savršen su primjer kako ljubav, podrška i zajedništvo mogu voditi do sretne i ispunjene budućnosti, a s dolaskom drugog djeteta, njihova će se priča nastaviti ispisivati novim prekrasnim poglavljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 16:09