StoryEditorOCM
ShowbizU BIJELOME

Vjenčali se Boris Becker i Lilian, prva slika mladoženje i mladenke nakon ceremonije otkriva prekrasnu vjenčanicu

Piše SCENA SD
15. rujna 2024. - 20:01

Bivša teniska zvijezda Boris Becker (56) i Lilian de Carvalho Monteiro vjenčali su se u subotu, 14. rujna 2024. u talijanskom Portofinu. Kako piše "Vogue", ceremonija vjenčanja održana je u intimnom okruženju, s oko 80 gostiju. Dok je momačka večer dan ranije još uvijek bila pod motom "La Dolce Vita", vjenčanje je bilo puno tradicionalnije, što dokazuje i prva slika mladenke.

Dan nakon ceremonije vjenčanja, "Vogue" je objavio prvu sliku mladenke i mladoženje. Boris je odjenuo jaknu krem boje, bijelu košulju s crnim dugmadima i crnu leptir mašnu. Pored njega je Lilian u haljini bez naramenica "Fit and Flair" izrađenoj od troslojnog svilenog šifona. Jedan sloj za prošlost, jedan za sadašnjost i jedan za budućnost.

image

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro na Crvenom tepihu u Madridu u travnju 2024. godine

Javier Soriano/Afp

U intervjuu za "Vogue", Lilian otkriva da iza njezina odabira odjeće stoji osobna priča. Išla je u školu s modnim dizajnerom Andreom Ravielijem, a već tada mu je rekla da će joj jednog dana dizajnirati vjenčanicu. Prije nije imala na umu određenu haljinu iz snova, ali dizajner je inspiraciju dobio u umjetnosti: "Inspirirala ga je slika Renéa Magrittea "Ljubavnici" iz 1928. – slika na kojoj se dvoje ljudi ljube, ali su im lica prekrivena bijelim krpama. Ova slika je razlog posebnog drapiranja na mojoj haljini. Simbolizira povjerenje za nas, čak i ako se ne vidimo. Ljubav može biti slijepa, a ova slika ima romantično značenje koje odražava i naš odnos, koji je često skriven iza vela." 

S obzirom na sve nedaće koje su ga zadesile posljednjih godina, Boris Becker kaže da se osjeća ojačano. "Sigurno sam bolja osoba nego što sam bio prije pet godina", rekao je za talijanske novine Corriere della Sera ranije ove godine. Svi neuspjesi učinili su trostrukog pobjednika Wimbledona boljim. "I dok ovo govorim, nadam se da se moja partnerica slaže sa mnom", nastavio je.

Becker je osuđen na dvije i pol godine zatvora u Londonu u travnju 2022. zbog prikrivanja milijuna dolara imovine od svojih stečajnih upravitelja. Pušten je u prosincu 2022., odmah je deportiran u Njemačku i zasad mu nije dopušteno putovati u svoj bivši dom u Velikoj Britaniji. Upitan o svom boravku u zatvoru, tada je rekao: "Vratio sam se na noge zahvaljujući svom umu." U životnim poteškoćama, kao i u tenisu, glava je ta koja čini razliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 20:04