StoryEditorOCM
Showbizlorena bućan

Sve glasnija šuškanja: evo što je Splićanka odgovorila na pitanje hoće li naslijediti Andreu Šušnjaru u Magazinu

Piše SCENA SD
2. srpnja 2024. - 22:11

Nakon što je Lorena Bućan na Melodijama Jadrana predstavila pjesmu ‘‘Melem‘‘, počela su sve glasnija šuškanja da će baš ona naslijediti Andreu Šušnjaru u grupi Magazin. Vidi li mlada pjevačica sebe u kultnom splitskom sastavu, ekskluzivno je otkrila Gordanu Vasilju za In magazin, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Njezin novi singl mnoge je podsjetio na hitove grupe Magazin iz doba s Jelenom Rozgom pa su u medijskim krugovima odmah krenule priče da je upravo Lorena najizglednija nasljednica Andreje Šušnjare u kultnom splitskom sastavu.

‘‘Ja vam ne čitam novine tako da slabo pratim to. Pa nikad ne reci nikad. Ne, ja nikad nisam sebe zamišljala u bendu, da bi baš bila dio nekog benda. Uvijek sam od malena imala cilj da sam solo pjevač i da zadržim svoje ime‘‘, tvrdi. 

image
Neja Markicevic /Cropix

A ako se ipak dogodi da postane nova pjevačica Magazina?

‘‘Od malena ga slušam, od malih nogu, mama mi ga sluša. Kad smo u društvu Magazin se pušta, to je stvarno veliki bend, veliko ime. Ja ga sama na svojim koncertima pjevam, tako da, mislim da bi to bila čast tko god da uspije ući u taj bend definitivno.‘‘, priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 22:12