StoryEditorOCM
ShowbizPUNO PROBLEMA

Salma Hayek priznala novinarima: ‘Angelinu Jolie sam mogla nazvati u tri sata ujutro u apsolutnom očaju‘

Piše SCENA SD
9. rujna 2024. - 09:27
Salma Hayek jučer na festivalu u Torontu    Burston Cole/canadian Press/abaca/abaca Press/profimedia/Burston Cole/canadian Press/abaca/abaca Press/profimedia

Hollywoodska glumica Salma Hayek (58) rekla je da ju je redateljica Angelina Jolie morala nagovarati da odigra glavnu ulogu u ratnoj drami "Bez krvi". "Nisam željela snimiti film", rekla je glumica za američki časopis Entertainment Weekly na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje je film premijerno prikazan u nedjelju.

U Jolieinom novom redateljskom djelu, Salma glumi ženu koja mora proći kroz rat i njegove posljedice.

image

Salma Hayek jučer na festivalu u Torontu

Cole Burston/zuma Press/profimedia/Cole Burston/zuma Press/profimedia

Smatrala je da je "previše bolno" što se tjednima mora stavljati u kožu ovog lika, objasnila je Hayek. Što se tiče Jolie, Hayek je dodala: "Nekako me uvjerila" - na kraju krajeva, postala je svjesna "važnosti ovog lika izvan okolnosti filma".

Salma, rođena u Meksiku, pohvalila je kolegicu glumicu Jolie kao redateljicu i rekla: "Znala je da sam prava glumica" - čega ni sama u početku nije bila svjesna. S Jolie se mogla osloniti na činjenicu da ju je mogla nazvati "u tri sata ujutro u apsolutnom očaju", a Jolie bi također "došla usred noći" i "zagrlila me".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 09:27