StoryEditorOCM
ShowbizTOLIKO JE LOŠE

Prva biološka kći Brada Pitta i Angeline Jolie za 18. rođendan odbacila njegovo prezime! Shiloh je isti on, prezire ga

Piše L. Go.
2. lipnja 2024. - 21:04
Shiloh (lijevo) isti je svoj otac, s kojim ne želi imati ništa. U sredini s majkom Angelinom i sestrom Vivien. Brad i Angelina (desno) u Pragu u vrijeme ljubavne srećeAFP

Shiloh Nouvel Jolie Pitt, mlada glumica i izdanak zvjezdanog para Jolie-Pitt rođena 2006. godine, zatražila je od losanđečeskog suda službeno brisanje prezimena Pitt, dakle, očeva prezimena.

image

Angelina Jolie na premijeri s kćerima Shiloh Nouvel Jolie i Zaharom Marley Jolie. Ni jedna više ne nosi prezime Pitt

Tiziana Fabi/Afp

Točno na svoj 18. rođendan zatražila je da se zove samo Shiloh Nouvel Jolie, a svemu su kumovale bračne razmirice jednog od najpoznatijih bračnih parova svijeta, naime Angeline i Brada. Službeno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu 2016. godine, no nagodbu još nisu realizirali u cijelosti.

image

Davni dani ljubavne sreće: Brad Pitt i Angelina Jolie snimljeni u pubu u Pragu

David Altman/Afp

Shiloh je najstarije biološko dijete para, i nije prva koja želi "oprati ruke" od oca kojemu, uzgred rečeno, nevjerojatno nalikuje. Njezina je sestra Vivienne Marcheline, naime, već izbacila očevo prezime. Čak se i usvojena Zahara prije godinu dana, prije upisa na koledž, predstavila kao Zahara Marley Jolie.

image

Angelina Jolie i njezina djeca: Shiloh Nouvel, Vivienne Marcheline, Zahara Marley i Knox Leon

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Optužbe koje Angelina upućuje bivšem suprugu očigledno su – kao i odgoj i neke interne stvari – utjecale i na odnos Brada s djecom. Stvari koje su isplivale u javnost vrlo su neugodne, a riječ je o alkoholiziranju, fizičkom nasilju i ponižavanju koje je familiji Brad navodno znao prirediti.

image

Vivienne Marcheline (lijevo) je također samo Jolie, Shiloh Nouvel (desno) također

Valerie Macon/Afp

Slučaj podjele imovine također nije prošao bez turbulencija; supružnici su se zakačili posebice oko udjela u vinariji u Francuskoj, koju su zajedno kupili kao bračnu stečevinu, a Brad je Angelinu optužio da je svoj udio prodala bez njegova znanja.

Brangelina je, ah, nekad zvučalo tako harmonično...

image

A bili su tako lijepi...

Mark Ralston/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 12:51