StoryEditorOCM
Showbizsijeda kosa i brada

Prepoznajete li našeg glumca? Rijetki jesu, danas živi povučeno, bivša mu je oprostila dvostruki život

Piše SCENA SD
1. listopada 2023. - 12:06

Bivši televizijski voditelj i glumac Kristijan Ugrina(50) snimljen je u rijetkom pojavljivanju u javnosti, nakon što ga posljednjih nekoliko godina iz iste povukao i živi daleko od očiju znatiželjne javnosti.

Kristijan je prošetao zagrebačkom špicom gdje su ga tek rijetki uspjeli prepoznati na prvi pogled, a njegov zaštitni znak danas su duga i pomalo neuredna, prosjeda kosa i brada.

image
Biljana Gaurina/Cropix

Glumac je bio u braku s Ksenijom Marinković, a dobili su dvoje djece, kći Koranu i sina Kostu Kaija.

image
Kaz Moruzgva/Kaz Moruzgva

Par se upoznao u Zagrebačkom kazalištu mladih gdje su surađivali, a ubrzo su se zaljubili i započeli vezu.

‘Radili smo nešto u ZKM-u, nešto s Histrionima, i na kraju mi je rekao da sam sve tog ljeta očarala, a on da se zaljubio. Ja sam ga onako malo frajerski pogledala: ‘A je l’?’ Nisam mu baš vjerovala’, ispričala je Ksenija u ranijim intervjuima.

Njih su dvoje u braku proveli devet godina, a razveli su se 2005. jer je Kristijan tad započeo vezu s osam godina mlađom splitskom frizerkom Tamarom Pundom s kojom je dvije godine kasnije stupio u brak, a s njom ima i kći Marijetu.

Ksenija mu je oprostila sve.

‘Što sad? Zašto da mu ne oprostim? Što ja imam od toga? To meni ništa ne koristi. Svatko svoj život ima kakav ima, nemam ništa od toga da nekome nešto zamjeram. Samo mogu sebi trovati život. Ne želim na taj način živjeti’, rekla je Ksenija.

Ksenija je tvrdila da je Kristijan vodio paralelni život prije nego što se razveo od nje, no u međuvremenu mu je oprostila te je s bivšim sad u dobrim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 08:10