StoryEditorOCM
ShowbizAva Louise

Pokazala gole grudi Trumpu nakon što je preko OnlyFansa prikupljala novac za njegovu kampanju: Dijelimo iste vrijednosti

Piše L.G./JL
24. rujna 2024. - 13:31

Američka influencerica i model na stranici za odrasle, Ava Louise, nedavno je privukla pozornost tako što je tijekom skupa Donalda Trumpa podigla majicu i pokazala svoje gole grudi bivšem predsjedniku SAD-a.

Isto je Ava napravila i ranije ove godine kad je svoje grudi pokazala "portalu" iz Dublina u New York koji se nalazio na Manhattanu, a koji je nešto kasnije zatvoren, piše Jutarnji.

Ava je objasnila da je njezin potez na skupu dio njezinog prikupljanja sredstava za Trumpovu kampanju. Influencerica je u srijedu pokazala grudi Trumpu, ali i tisućama drugih ljudi koji su posjetili skup. S golim grudima je skakala i navijala sve dok je policajac nije izbacio iz dvorane.

"Policajci su me htjeli optužiti", rekla je ona za The New York Post te dodala da je policajac bio izrazito ljutit. Međutim, na njezinu je stranu stala Tajna služba koja je osigurala to da Ava i njezin dečko koji je bio s njom napuste dvoranu bez problema. Agent je čak i pohvalio Avu, kako prenosi New York Post.

"Nakon što sam otišla, donirala sam novac Trumpu zbog nevolje koju sam prouzročila", rekla je ona.

Inače, Louise je posljednjih mjeseci koristila OnlyFans kako bi zaradila novac za bivšeg predsjednika. "Zarađujem oko 100.000 dolara mjesečno i sada pokušavam zaraditi 500.000 dolara za moj sadržaj o Trumpu kako bih mu ga mogla dati. Zove se Grudi za Trumpa", dodala je ona.

Otkrila je i da podržava Trumpa zato što dijele iste poslovne vrijednosti. "Trump je bio poduzetnik, ja sam poduzetnik. Razumijem ga. Ja prodajem svoje grudi, on prodaje američki san", kaže ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 13:32