StoryEditorOCM
Showbizstudentica prava

Ovo je nova Miss Šibensko-kninske županije! Ima li mlada Ena šanse da postane Miss Hrvatske?

Piše Scena SD
3. rujna 2024. - 22:35

I Šibensko-kninska županija je okrunia svoju ljepoticu koja će ovu dalmatinsku županiju predstavljati na 30. izboru Miss Hrvatske.

Lijepu tijaru Ivane Milun osvojila je dvadesetjednogodišnja Ema Ninić iz Šibenika. Tijekom osnovnoškolskog obrazovanja trenirala je odbojku, a sredinom srednjoškolskog obrazovanja okušala se u ulozi odbojkaškog suca. Završila je srednju ekonomsku školu te nastavila obrazovanje na Pravnom fakultetu u Splitu.

image

Ema Ninić

Miss Hrvatske

- U budućnosti se vidim kao pravnica koja svoje znanje koristi za pomaganje ljudima. Po prirodi sam komunikativna i društvena. Nemam puno slobodnog vremena, ali kad ga imam volim ga iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima. Trudim se što više raditi na sebi jer smatram kada sebe zavoliš tek tada možeš voljeti druge - izjavila je Ema. Njezinom pratiljom proglašena je Angelina Ćosić.

Na Trgu Pavla Šubića u Šibeniku okupilo se mnoštvo posjetitelja i uživalo u modnim kolekcijama i vjenčanicama. Natjecateljice su nosile i nakit poznate šibenske dizajnerice Ivane Slavice Vunić. Program je vodila voditeljica Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić, a u glazbenom dijelu nastupili su Petar Dragojević i Tomislav Šanić.

image

Ema Ninić i Angelina Ćosić

Miss Hrvatske

Gošće izbora bile su i nekadašnje pobjednice izbora Miss Hrvatske, Lucija Begić hrvatska predstavnica na 71. Miss World te aktualna Miss Hrvatske Tomislava Dukić, koju sljedeće godine očekuje odlazak na 72. Miss World.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 04:33